100% digitale medewerkers

Gepubliceerd op 26/10/2020 in Sectoren

De Covid-19-crisis is voor veel bedrijven en werknemers een spoedcursus in thuiswerken geweest. En gelukkig kunnen zowel werkgevers als werknemers redelijk goed omgaan met deze nieuwe realiteit van werken op afstand.

100% digitale medewerkers

Dit is het moment om goede digitale werkgewoonten in te bedden en de laatste niet-digitale hiaten voor uw werknemers te dichten. Met ‘always-on’ connectiviteit, optimaal gebruik van kantoorruimte en vereenvoudigde procedures creëert u een professionele thuiswerkplek voor al uw medewerkers.

De 100% digitale werknemer (en werkgever) verwacht optimale productiviteit, altijd en overal. Goede digitale werkgewoonten optimaliseren het potentieel van uw werknemers!

77% van het personeelsbestand wil van thuis uit blijven werken en dit minstens eenmaal per week nadat de pandemie is afgelopen.

Bron: Global Workplace Analytics, 2020

44% van de millenials vinden hun werkplek niet ‘smart’ genoeg.

Bron: Future Workforce Study, by PBS for Dell / Intel

Contacteer mij Nieuw venster

Thuiswerken zonder compromis

Onze manier van werken verandert voortdurend en werknemers verwachten dat hun werkgevers dit faciliteren. Het voordeel? Dit kan ook voor u als werkgever zeer voordelig zijn.

91% van de thuiswerkers geeft aan dat ze nu productiever zijn dan op kantoor.

Bron: Forbes.com

Onze internetconnectiviteitspakketten voor werknemers zijn een fiscaal voordelig salarisalternatief, waarbij u als werkgever een deel van de kosten van het privé-internetabonnement van uw werknemer betaalt.

Ontdek onze Packs for Employees

Huur de nieuwste toestellen tegen een vaste prijs per maand per gebruiker. Houd een overzicht van alle apparaten in uw onderneming zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hacking of mogelijke lekken.

Lees meer over onze Engage packs

Met Office 365 en Teams, maakt u thuiswerk mogelijk voor meer mensen. Activeer uw digitale werkplek en verhoog zowel de productiviteit als de tevredenheid van uw werknemers.

Meer info over de digitale werkplek

Vertrouw de beveiliging van uw IT-omgeving toe aan Proximus. Aan de hand van ons platform, onze kennis en faciliterende diensten stelt u het ideale Managed Security Services pakket samen.

Ontdek de Security Services

Klantenverhaal Financiën en Justitie kiezen voor Security-as-a-Service

De federale overheid deed een beroep op Proximus om een veiligheidsoplossing te creëren die alle fasen van een IT-beschermingsstrategie omvat:

  • Preventie
  • Detectie van bedreigingen
  • Reactie op aanvallen
  • Lessen trekken uit het verleden om toekomstige aanvallen te voorkomen

Kantoren klaar voor de toekomst

Hoewel thuiswerk hier is om te blijven, zullen werknemers geleidelijk aan terugkeren naar hun kantoor om face-to-face af te spreken. Slimme gebouwen maximaliseren de gegevensanalyse en stimuleren de nieuwe manier van werken. Dit stelt u als werkgever in staat om af te stappen van het 'beheren van gebouwen' en zich te focussen op het optimaliseren van de ‘werknemerservaring’.

Hoeveel parkeerruimte is gratis? Welk bureau is beschikbaar? Welke vergaderruimte voldoet aan uw wensen? Internet of Things-sensoren kunnen het comfort van uw medewerkers aanzienlijk verbeteren terwijl u de vloerbezetting, de omgevingsomstandigheden en het energieverbruik optimaliseert. Lees meer over geconnecteerd objecten en gebouwen

Meer over geconnecteerd objecten en gebouwen

Zijn u en uw medewerkers klaar voor de toekomst? Onze adviseurs helpen u bij het beoordelen van uw huidig maturiteitsniveau op vlak van digitalisering. Identificeer uw ICT-gerelateerde uitdagingen en stel prioriteiten.

Blijf in digitale vorm met onze adviesoplossingen

Klantenverhaal: Ontdek het intelligent kantoor van AXA Belgium

Het nieuwe hoofdkantoor van AXA Belgium in het centrum van Brussel omarmt de nieuwe manier van werken volledig en biedt slimme technologie aan in een gemakkelijk toegankelijk gebouw.

  • 50.000 vierkante meter kantoren, vergaderzalen en breakout rooms.
  • Het gebruik van kantoren, werkplekken en vergaderruimten wordt beheerd met 1.850 IoT-sensoren.
  • Een verhouding van 6 werkplekken per 10 werknemers bevordert het thuiswerken nog meer.

Lees het artikel

Vereenvoudig uw HR-procedures

Stel u voor ... één app om al uw basis HR-activiteiten te beheren. Of dat nu het aanvragen en goedkeuren van vakanties is, het plannen van vergaderingen op afstand, het vinden van een vergaderruimte ... en nog veel meer. Ontdek MyAssistant, onze intuïtieve HR-applicatie. De one-stop-shop voor alles dat met HR te maken heeft in uw bedrijf.

Meer over MyAssistant

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team