Brochure

Internet voor medewerkers

Een fiscaal interessant verloningsalternatief

Met Pack for Employees stellen we u voor tussen te komen in het privé-internetabonnement van uw medewerkers: voor hen, een cadeau dat ze op prijs stellen, voor u, een fiscaal onklopbaar verloningsalternatief. Het juiste evenwicht tussen bedrijfsbelangen en verwachtingen van loontrekkenden.

Concurrentieel en aantrekkelijk

Met Packs for Employees betaalt u als werkgever een deel van de kosten van het privé-internetabonnement van uw medewerker. Interessant voor u én voor uw medewerker.

Waarom Packs for Employees kiezen?

Voordelig voor uw bedrijf

Veel goedkoper dan een loonsverhoging.

100% aftrekbaar

De terbeschikkingstelling van een privé-internetabonnement vormt voor uw medewerker een voordeel in natura waarvan de waarde door de fiscus is vastgesteld op € 60 per jaar. Indien u dit voordeel en het bedrag ervan op zijn loonfiche vermeldt, kunt u de betaling van het internetabonnement voor 100% aftrekken.

Probleemloos

Het programma Packs for Employees is zowel door de fiscus als de RSZ goedgekeurd. Gedaan met onkostennota’s en bewijsstukken! Bovendien kunt u de begunstigde werknemers toevoegen of schrappen via uw klantenzone op MyProximus: eenvoudiger kan het niet...

Krachtige stimulans van motivering en inzet

Het privé-internetabonnement is een van de populairste voordelen in natura. Het is een uitstekend middel om nieuw talent aan te trekken en te binden en uw imago als werkgever op te krikken.

Voordelig voor uw werknemers

Flinke besparing op hun factuur

Naargelang het bedrag van uw bijdrage kunnen uw medewerkers besparen op hun persoonlijke telecomkosten. Ze genieten bovendien gratis voordelen: installatie en activering van de internetaansluiting, modem, beveiligingsprogramma van Norton.

De ideale verbinding voor privédoeleinden en telewerk

U schenkt een voordeel waar zowel uw medewerker als zijn gezin van kunnen profiteren. En als uw onderneming voor telewerk kiest of plannen heeft in die zin, kan dezelfde verbinding worden gebruikt voor telewerk.

Elk zijn Proximus Pack

Uw medewerker kan het internetabonnement dat u hem aanbiedt op eigen kosten aanvullen met een vaste lijn, mobiele telefonie en TV. Onze Packs bieden oneindig veel mogelijkheden tegen beduidend lagere tarieven dan de gangbare prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bent u een werknemer?

Uw werkgever heeft met Proximus een overeenkomst gesloten voor Packs for Employees.

Dankzij deze overeenkomst helpt uw werkgever mee aan de betaling van uw internetabonnement thuis. Een mooi geschenk dat uw budget verlicht!

Op zoek naar meer informatie?

Klantenverhalen

Digitalisering bij de werknemers bevorderen

Steeds meer werkgevers maken gebruik van digitale applicaties om de efficiëntie van hun onderneming te verbeteren. Prayon, actief in de wereld van fosfaten, heeft vele werknemers uitgerust met een mobiel toestel en een permanente internetverbinding.

Telewerk en voordelen in natura combineren

Bij Boss Paint draait het hr-beleid rond evenwicht tussen werk en privéleven: bedrijfsrestaurant, strijkdienst, flexibele werkuren en, natuurlijk, internetverbinding thuis.