Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Samsung Galaxy Note10: alle voordelen van deze smartphone

Gepubliceerd op 08/08/2019 in Tech, tips & tricks

Samsung Galaxy Note10: alle voordelen van deze smartphone

Samsung heeft de langverwachte Galaxy Note10 en 10+ voorgesteld. Op professioneel vlak klimt deze smartphone meteen naar de top dankzij verschillende erg knappe features: van sterke camera’s en een bijzonder knap beeldscherm tot een goede batterij, veel opslagruimte en de handige S Pen. Wij zetten alle voordelen van dit toestel voor professioneel gebruik op een rij.

1. Een nog scherper beeldscherm

Je gebruikt je smartphone de hele dag, ook om mails en documenten te bekijken? Dan is de kwaliteit van je beeldscherm natuurlijk erg belangrijk. De Galaxy Note10 en Note10+  werken met ‘Dynamic AMOLED’, een nieuwe technologie die ook voor de Galaxy S10 gebruikt is. Dat houdt in dat de kleuren en het contrast van je beeldscherm even straf zijn als de haarscherpe beelden die je in de bioscoop te zien krijgt.

De Galaxy Note10 en Note10+  zijn bovendien erg geschikt voor iedereen die een hele dag lang naar beeldschermen moet kijken. Dankzij ‘Dynamic AMOLED’ worden je ogen aan minder schadelijk blauw licht blootgesteld. Dat vermindert de vermoeidheid van je ogen en je toestel zal je slaap ook minder verstoren wanneer je ’s avonds in het donker naar je scherm kijkt.

En als je wil weten wat de exacte afmetingen zijn:

  • 6,3 inch voor de Galaxy Note10
  • 6,8 inch voor de Galaxy Note10+

2. Nog meer en nog betere camera’s

Moet je vaak foto’s voor professionele doeleinden maken? Dan reken je intussen op een goede smartphone. De Galaxy Note10 en Note10+  beschikken over niet één, niet twee, maar wel drie camera’s aan de achterkant van het toestel. 

De wide lens van 12 megapixels vormt de basis. Dankzij een flexibele sluiteropening van f/1.5 tot 2.4 past de camera zich gemakkelijk aan de hoeveelheid licht in je omgeving aan. Daarnaast is er een telelens die tot 2x optisch én 10x digitaal inzoomt en een nieuwe Ultra Wide lens. Samen zorgen deze camera’s voor de meest optimale foto’s. De Galaxy Note10 en Note10+ hebben achteraan nog een dieptelens, waarmee je precies kunt kiezen wat je wil accentueren.

Vooraan is een lens van 10 megapixels met een sluitertijd van f/2.2 voorzien. Zo kan je ook in je vrije tijd selfies van topkwaliteit maken.


3. Video kijken zoals op televisie

Gebruik je niet enkel foto’s, maar ook filmpjes om bijvoorbeeld projecten voor te stellen? De Galaxy Note10 en Note10+ ondersteunen HDR10+ als beeldkwaliteit. Dankzij de aanwezigheid van dynamische metadata kan de HDR-weergave per frame geregeld worden. Of in mensentaal uitgedrukt: je kunt video’s in de hoogst mogelijke kwaliteit bekijken, net zoals op televisie. Ook altijd handig wanneer je je toestel gebruikt om bijvoorbeeld naar Netflix te kijken.


4. De S Pen is bijzonder handig voor professionals

Wat de Galaxy Note-reeks al een tijdje aantrekkelijk maakt voor professioneel gebruik, is de aanwezigheid van de S Pen. De pen kan je vinger vervangen om het touchscreen te bedienen. Erg handig als je veel mails moet schrijven met je toestel, maar ook als je bijvoorbeeld tekeningen of schetsen moet maken.
Bovendien kan je de S Pen op afstand gebruiken, wat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om slides tijdens een presentatie eenvoudig te sturen.


5. Veel opslagruimte en even krachtig als een computer

Voor professioneel gebruik is veel opslagruimte op een smartphone een must. De Galaxy Note10 heeft een geheugen van 256 GB, de Note10+ kan zelfs tot 512 GB gaan. Bovendien is het bij de Note10+ mogelijk om een geheugenkaart tot 512 GB te gebruiken. Handig dus als je veel foto’s of documenten wil opslaan.

Beide modellen zijn ook supersnel. De Galaxy Note10 heeft een RAM-geheugen van 8 GB, zijn broer de Note10+ heeft er zelfs eentje van 12 GB. Daarmee open je documenten of bekijk je foto’s en filmpjes in een handomdraai.

Het toestel is even krachtig als veel computers. Uiteraard ondersteunt ook de Galaxy Note10 en 10+ de DEX-app van Samsung, waarbij je je smartphone als klassieke pc kunt gebruiken.


6. Het toestel is bestand tegen lastige omstandigheden

Afhankelijk van de sector waarin je actief bent, moet je smartphone al eens in lastige omstandigheden blijven functioneren. De Galaxy Note10 en Note10+ voldoen aan de IP68-standaard, wat betekent dat het toestel volledig beschermd is tegen stof en ook onder water moet blijven functioneren.

Ideaal dus voor wie bijvoorbeeld wel eens op een werf z’n telefoon gebruikt en de logge modellen van gespecialiseerde toestellen voor die omstandigheden maar niets vindt. De Galaxy Note10 weegt ook maar 168 gram, de Note10+ zit aan 198 gram.


7. Een goede batterij voor intensief gebruik

Tot slot een van de belangrijkste vragen die je jezelf misschien stelt, zeker als je een smartphone de hele dag intensief gebruikt: hoe lang gaat de batterij mee? Goed nieuws, beide modellen beschikken over een krachtige batterij waarmee je probleemloos de hele dag zou moeten doorkomen.

En als de batterij toch leeg geraakt, dan laad je dit toestel in een mum van tijd op. De Galaxy Note10 ondersteunt ook snel draadloos opladen.


8. Beveiligd met een 3D-ultrasonische vingerafdrukscanner

Staan er vertrouwelijke gegevens op je smartphone? Dan is een goede beveiliging geen overbodige luxe. De Galaxy Note10 en Note10+ hebben niet alleen gezichtsherkenning in 2D, maar ook een unieke ultrasonische vingerafdrukscanner. Deze scanner gebruikt ultrasonisch geluid, in zeer hoge frequentie. Je hoort het niet, maar deze golven identificeren de vingerafdruk van de gebruiker, via de voor iedereen unieke groeven en poriën. 


Onder de indruk? Pre-order dan nu al jouw Samsung Galaxy Note10 of 10+, en geniet van de meest professionele smartphone-ervaring.

Pre-order nu jouw Galaxy Note10 of Note10+!

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Blog topics

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar