×
×

Slimme apps voor slimme zakenreizigers

door JohanLaat je inspireren01/06/2017

Slimme apps voor slimme zakenreizigers
Wanneer u op zakenreis bent, heeft u heel wat aan uw hoofd. Deze tien apps helpen u uw reis te plannen en zorgen dat ook onderweg alles op wieltjes verloopt.

 1. Google Translate

  Ondertussen een klassieker: Google Translate. Met deze app kan u snel zinnetjes vertalen van en naar uw moedertaal in meer dan honderd talen. De vertalingen zijn niet altijd perfect juist, maar meer dan goed genoeg om uw gesprekspartner te begrijpen. De app kan ook zelf woorden voor u uitspreken.

  Voor Android

  Voor iOS

 2. GateGuru

  Op een onbekende luchthaven moeten ook doorwinterde reizigers soms zoeken naar de juiste gate, balie of koffiebar. Enter GateGuru. Deze app loodst u feilloos door meer dan tweehonderd internationale luchthavens en wijst de weg.

  Voor Android

  Voor iOS

 3. Google Trips

  De app verzamelt uit uw Gmail-account automatisch alle boarding passes en bevestigingsmails van hotels en verhuurbedrijven en bundelt deze op één plaats. U kan ook kaarten en de routes naar restaurants, musea of ander bezienswaardigheden op voorhand downloaden.

  Voor Android

  Voor iOS

 4. Packpoint

  Bent u een man of een vrouw? Waar gaat u heen en wat wil u doen? Met die informatie zal Packpoint er voor zorgen dat alles wat u nodig hebt, ook in uw koffer zit. Onverwachte sneeuwval in New York? Aan de hand van de weersvoorspellingen zal de app u waarschuwen om toch maar die warme jas mee te nemen.

  Voor Android

  Voor iOS

 5. Xpenditure

  Puilt uw portefeuille na een zakenreis ook uit met tickets, bonnetjes en reçu’s? Eens u thuis bent, moet u orde scheppen in die chaos. Dat kan handiger. Xpenditure maakt het bijhouden van uw uitgaven veel eenvoudiger. Maak een foto van het bonnetje in kwestie en de app houdt automatisch alle relevante informatie bij en telt al uw uitgaven op.

  Voor Android

  Voor iOS

 6. XE Currency

  Hoeveel is 47 Baht in Euro? Tenzij u elke dag de wisselkoersen uitpluist, is dat niet zo’n eenvoudige vraag. Met XE Currency is het een kwestie van op enkele knoppen te duwen om het juiste antwoord te weten. Als u de meeste recente koers zelf ingeeft, werkt de app ook offline.

  Voor Android

  Voor iOS

 7. Tip Calculator


  Hoeveel fooi moet u in de V.S. nu eigenlijk geven op restaurant? Het is voor Europese reizigers een eindeloze bron van frustratie. Met Tip Calculator geeft u het bedrag van uw rekening in en hoe tevreden u was over de bediening. Onmiddellijk verschijnt de juiste tip, zodat u zonder boze blikken het restaurant kan verlaten.

  Voor Android

  Voor iOS

 8. Concur Locate & Alert

  Breekt er plots onrust uit op uw reisbestemming? Of moet u dringend verwittigd worden over iets? Met Locate & Alert kunnen uw collega’s nagaan waar u zicht bevindt en u op verschillende manieren verwittigen (e-mail, sms, voice, notificaties,…).

  Voor Android

  Voor iOS

 9. I am OK


  De I am OK-app van Proximus keert de rollen om. Met één druk op de knop laat u uw familie, vrienden en collega’s weten dat alles goed gaat. De app post een berichtje met uw locatie op Facebook en Twitter. U kan ook op voorhand enkele contactpersonen selecteren. Zij krijgen een persoonlijk sms’je toegestuurd.

  Voor Android

  Voor iOS

 10. Proximus Wi-Fi Hotspots


  Bent u klant bij Proximus, dan kan u gratis surfen via onze Wi-Fi Hotspots. De app verbindt automatisch met meer dan 1,3 miljoen hotspots in België en meer dan 20 miljoen hotspots in het buitenland. Zo spaart u op zakenreis nog meer uit op uw roamingkosten.

  Voor Android

  Voor iOS

Meer nieuws over:

 • Apps
 • Roaming
 • zakenreizen
 • Google Translate
 • Google Trips
 • XE Currency
 • I Am OK

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

 • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

 • Chat met een Bizz Expert via deze site

  Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar