Slimme apps voor slimme zakenreizigers

Gepubliceerd op 01/06/2017 in Inspiratie

Slimme apps voor slimme zakenreizigers

Wanneer je op zakenreis bent, heb je heel wat aan je hoofd. Deze apps helpen je je reis te plannen en zorgen dat ook onderweg alles op wieltjes verloopt.

 1. Google Translate

  Ondertussen een klassieker: Google Translate. Met deze app kan je snel zinnetjes vertalen van en naar je moedertaal in meer dan honderd talen. De vertalingen zijn niet altijd perfect juist, maar meer dan goed genoeg om je gesprekspartner te begrijpen. De app kan ook zelf woorden voor je uitspreken.

  Voor Android

  Voor iOS

 2. GateGuru

  Op een onbekende luchthaven moeten ook doorwinterde reizigers soms zoeken naar de juiste gate, balie of koffiebar. Enter GateGuru. Deze app loodst je feilloos door meer dan tweehonderd internationale luchthavens en wijst de weg.

  Voor Android

  Voor iOS

 3. Google Trips

  De app verzamelt uit je Gmail-account automatisch alle boarding passes en bevestigingsmails van hotels en verhuurbedrijven en bundelt deze op één plaats. Je kan ook kaarten en de routes naar restaurants, musea of ander bezienswaardigheden op voorhand downloaden.

  Voor Android

  Voor iOS

 4. Packpoint

  Ben je een man of een vrouw? Waar ga je heen en wat wil je doen? Met die informatie zal Packpoint er voor zorgen dat alles wat je nodig hebt, ook in je koffer zit. Onverwachte sneeuwval in New York? Aan de hand van de weersvoorspellingen zal de app je waarschuwen om toch maar die warme jas mee te nemen.

  Voor Android

  Voor iOS

 5. XE Currency

  Hoeveel is 47 Baht in Euro? Tenzij je elke dag de wisselkoersen uitpluist, is dat niet zo’n eenvoudige vraag. Met XE Currency is het een kwestie van op enkele knoppen te duwen om het juiste antwoord te weten. Als je de meeste recente koers zelf ingeeft, werkt de app ook offline.

  Voor Android

  Voor iOS

 6. Tip Calculator

  Hoeveel fooi moet je in de V.S. nu eigenlijk geven op restaurant? Het is voor Europese reizigers een eindeloze bron van frustratie. Met Tip Calculator geef je het bedrag van je rekening in en hoe tevreden je was over de bediening. Onmiddellijk verschijnt de juiste tip, zodat je zonder boze blikken het restaurant kan verlaten.

  Voor Android

  Voor iOS

 7. I am OK

  De I am OK-app van Proximus keert de rollen om. Met één druk op de knop laat je je familie, vrienden en collega’s weten dat alles goed gaat. De app post een berichtje met je locatie op Facebook en Twitter. Je kan ook op voorhand enkele contactpersonen selecteren. Zij krijgen een persoonlijk sms’je toegestuurd.

  Voor Android

  Voor iOS

 8. Proximus Wi-Fi Hotspots

  Ben je klant bij Proximus, dan kan je gratis surfen via onze Wi-Fi Hotspots. De app verbindt automatisch met meer dan 1,3 miljoen hotspots in België en meer dan 20 miljoen hotspots in het buitenland. Zo spaar je op zakenreis nog meer uit op je roamingkosten.

  Voor Android

  Voor iOS

Johan

Proximus-schrijver.

Andere artikels van Johan

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar