Krijg fiber als een van de eersten in Turnhout!

Promo

Gratis installatie en activering

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • Gratis installatie en activering

Vraag vandaag nog Fiber

De netwerkbouwer Fiberklaar wil een krachtig fiber netwerk aanleggen in Vlaanderen. En het is er al voor Turnhout! Hiervoor hebben wij een minimum aantal geïnteresseerde inwoners nodig. Maak van Turnhout een stad van de toekomst, laat weten dat je interesse hebt voor fiber en schrijf je nu in!

Promo


Gratis installatie en activering

Ik wil fiber

Business klant? Ik wil fiber voor mijn bedrijf

Voordelen van Flex Fiber

Het pack op maat van elk gezinslid

  • Supersnel en onbeperkt internet
  • Stabiele internetverbinding
  • Ongeëvenaarde Pickx TV-ervaring op al jouw schermen
  • Onbeperkte toegang tot Le Soir+ of Het Laatste Nieuws Digitaal
  • Zoveel mobiele abonnementen als je wilt, tegen voordelige prijs
Promo

Gratis installatie en activering

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

Stabiel en supersnel internet

Zelfs wanneer de hele familie online is!

Geniet van een ultrastabiel internet en verbazingwekkende snelheden tot 1 Gbps om te downloaden en 200 Mbps om te uploaden, ongeacht het aantal verbonden personen of toestellen.

Download de Lord of the Rings trilogie in HD (30 GB)

Fiber: met een downloadsnelheid van 1 Gbps kun je de trilogie in 4 minuten downloaden.

Koper: met een downloadsnelheid van 100 Mbps kun je de trilogie in 40 minuten downloaden.

Deel een vakantiefotoalbum met je familie (10 GB)

Fiber: met een uploadsnelheid van 100 Mbps kun je je album in 13 minuten 20 seconden verzenden.

Koper: met een uploadsnelheid van 30 Mbps kun je je album in 44 minuten 27 seconden verzenden.

'Ik kan veel sneller werken. Tijdens meetings hoef ik niet meer te vragen wat er gezegd werd. De verbinding is heel stabiel, zonder haperingen.'

Martin, 28, Antwerpen

'Wow, wat een snelheid, wat een stabiliteit! Met fiber surfen we met ons vijven allemaal met dezelfde snelheid. Zelfs als mijn zoon met zijn vrienden aan het gamen is.'

Julie, 46, Luik

Vragen die je misschien nog hebt

Fiberklaar is de netwerkbouwer die fiber bij je thuis zal aanleggen. Ook bieden ze je gratis installatie aan (voorwaarden). Proximus biedt zijn fiberproducten en diensten aan op het Fiberklaar-netwerk en zal deze gratis activeren.

Zodra fiber in jouw woning is geïnstalleerd, nemen wij contact met je op om je Fiber-pack te kiezen.

Jouw glasvezelaansluiting is volledig gratis volgens de voorwaarden van Fiberklaar, de netwerkbouwer, die afhankelijk zijn van je stad/gemeente (zie voorwaarden). De activering van je Fiber-pack door Proximus is gratis. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, betaal je € 59 voor de installatie.

Om van fiber te kunnen genieten zodra het in je stad/gemeente beschikbaar is, of je nu Proximus-klant bent of niet, moet je pack compatibel zijn met fiber. Je hebt een product/pack nodig dat compatibel is met fiber om op het fibernetwerk te kunnen.

Als je vandaag jouw toekomstig pack kiest, krijg je gratis installatie en activering van je toekomstig Proximus Flex Fiber pack (zie voorwaarden). Je kan je pack ook wijzigen indien nodig.

Als je vandaag je interesse in glasvezel toont, krijg je gratis installatie en activering van jouw toekomstige Proximus Flex Fiber pack (zie voorwaarden)

Dat hangt natuurlijk af van je huidige pack, je opties... en het pack dat je uiteindelijk zal kiezen. Zodra fiber is binnengebracht in je woning, kan je het Fiber-pack kiezen dat het beste bij jou past.

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

Ontdek de verschillende installatiestappen (en een korte video) op de website Fiberklaar: www.fiberklaar.be/nl/aanlegNieuw venster

Zodra het fiber aansluitpunt in je huis is geïnstalleerd, komen wij de modem installeren en je fiberproduct(en) activeren.

Als je de installatie bij ons aanvraagt, geef je meteen ook aan dat je later door ons gecontacteerd wil worden voor je Fiber-pack van zodra Fiberklaar fiber bij je thuis heeft geïnstalleerd. Twee vliegen in één klap dus! Maar je kan de installatie ook bij Fiberklaar aanvragen.

Kom langs, we geven graag meer info

Klantendienst

Proximus Shop

Fiber infopunt

(met of zonder afspraak)

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Gratis installatie voor elke Proximus Internet-klant waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel, volgens de voorwaarden van Fiberklaar ( www.fiberklaar.be/aanpakNieuw venster ),het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De diensten worden pas geactiveerd van zodra Fiberklaar glasvezel aangelegd heeft en door een van onze technici op je adres is geïnstalleerd. De activatie door een technicus is inbegrepen bij elk Fiber-pack. Indien u opteert voor een ander fiber product buiten het pack, bijvoorbeeld Internet Fiber, zal een activeringskost van € 59 aangerekend worden voor een nieuwe installatie.