epiccombo

Webpromo

Je pack vanaf instead of €83,99 49/maand gedurende 3 maanden

+ +

Personaliseer je TV ervaring

Android TV decoder

Meer weten over onze decoder of een 2de bestellen?

Apple TV

Meer weten over Apple TV of er
één bestellen

Tarieven buiten bundel in België & EU*

 • Surfen: € 0,10/MB
 • Of nog cheaper? Bestel een extra data bundel via de MyProximus app.

*Zie voorwaarden voor de lijst of landen

Tarieven vanuit of naar het buitenland (buiten de EU)

Bellen, sms’en, mms’en en surfen

Bekijk de roaming en internationale tarieven

Veelgestelde vragen

De Epic apps werden geselecteerd op basis van onderzoeken die aantoonden dat dit de meestgebruikte apps zijn bij jongeren:

 • De social media apps zijn Instagram, Facebook, WhatsApp, Messenger, Pinterest, Twitter, Snapchat en TikTok.
 • De muziekapps zijn Spotify, Apple Music, Deezer, Soundcloud, One World Radio-Tomorrowland en Audiomack.
 • De videoapps zijn Netflix, YouTube, Twitch en de Proximus Pickx-app.

Wanneer je deze apps gebruikt zal er geen dataverbruik in rekening worden gebracht. Dus jouw data is eindeloos. Maar dit wil niet zeggen dat ook het abonnement is inbegrepen, als je bv graag een Netflix-abonnement of Spotify premium wilt, dan moet je dat zelf nog even regelen!

Goeie vraag! Je kan in België en binnen de EU aan maximale snelheid data binnenhalen voor al je inbegrepen Epic apps, tot je 40 GB hebt opgebruikt. Daarna zal je internetsnelheid voor deze apps lager liggen in België en binnen de EU, namelijk 512 kB per seconde. Geen zorgen, dit is nog steeds hoog genoeg om je apps verder te gebruiken. Om je een idee te geven: in theorie luister je naar Spotify in normale kwaliteit op 96 kB per seconde. Wist je trouwens dat je in SD 40 u naar Netflix zou kunnen kijken voor je 40 GB hebt opgebruikt?

Ja natuurlijk! Je ervaring zal zelfs nog beter zijn want je internetsnelheid ligt met fiber nog iets hoger, namelijk 120 mbps download en 20 mbps upload bij Epic combo ‘light TV experience’ en zelfs 350/30 bij Epic combo ‘full TV experience’. Ook het surfvolume is onbeperkt! Spijtig genoeg is fiber op dit moment nog niet voor iedereen beschikbaar. Onze systemen zullen het automatisch aanduiden in de webshop wanneer dit het geval is!

Een andere vraag?

We hebben zeker een antwoord voor jou!

Epic combo « full TV experience »

Nationale promo: promo geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/07/2022 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo "full TV experience" kiest. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding smartphone + abonnement, het gecombineerd aanbod met Apple TV en de webdeal. Maandelijkse korting, waardoor je de eerste 3 maanden € 59/maand voor je Epic combo "full TV experience" betaalt. Nadien betaal je de gewone prijs.

Webpromo: promo geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/07/2022 voor elke nieuwe internet abonnee die op www.proximus.be/epicNieuw venster  voor Epic combo "full TV experience" kiest. De totale waarde van de promotie is € 30 (€ 10/maand gedurende 3 maanden), zelfs bij eventuele wijzigingen van de basisprijs van het pack. Promo is niet cumuleerbaar met andere promo’s behalve met de nationale promo van € 59/maand gedurende 3 maanden, het gecombineerd aanbod smartphone + abonnement en het gecombineerd aanbod met de Apple TV.

Netflix: algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuseNieuw venster. Hoe activeer je Netflix? www.proximus.be/iwantnetflixNieuw venster.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2022 tot 14/08/2023 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K

Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Epic combo "full TV experience" kiest geldt de prijs van € 69 i.p.v. € 199,99 voor een Apple TV. Bij keuze voor Apple TV wordt géén gewone Proximus decoder meer geleverd. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Dit geldt niet wanneer de klant overschakelt naar een Flex pack met minstens één mobiel abonnement. Na 24 maanden kan opgezegd worden zonder dat er nog een restwaarde voor het toestel verschuldigd is. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Epic combo "full TV experience", webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Info en voorwaarden op www.proximus.be/epicNieuw venster.

Mobiel

 • Je tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU* (+IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, …) en diensten van derden, waarvoor het tarief wordt bepaald door de beheerder van dat nummer.
 • Oproepen worden vanaf de 61ste seconde aangerekend per seconde. De 300 minuten inbegrepen in je bundel gelden voor oproepen naar mobiele en vaste nummers. Niet-verbruikte minuten en MB’s worden niet overgedragen naar de volgende maand.
 • Epic apps: je beschikt over 40 GB in België en binnen de EU om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 40GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en binnen de EU.*

*Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje (met inbegrip van de Canarische Eilanden), Estland, Finland, Frankrijk (met inbegrip van Frans-Guyana, Martinique, Guadeloupe, Mayotte en La Réunion), Groot-Brittannië, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal (met inbegrip van de Azoren en Madeira), Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden 

 • Ander dataverbruik: Je internetconnectie wordt stopgezet wanneer je je 4GB hebt opgebruikt en het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, tot de start van de volgende facturatiecyclus. Je kan je dataverbruik realtime checken via de MyProximus app. We informeren je ook via sms wanneer je bundel is opgebruikt en wanneer je de € 60 limiet bijna bereikt.Via de MyProximus app kan je ook databundels bijkopen.
 • Je tariefplan is niet geldig buiten de EU, je zal dus betalen per MB die je verbruikt. Ook je belminuten en sms’en betaal je hier per stuk. De tarieven verschillen per land en kan je hier raadplegen.
 • De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Voor sommige apps kunnen beperkingen bestaan. Voor meer info, zie www-itt.proximus.be/support.
 • Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden.
 • Algemene voorwaarden Proximus

Internet

 • Wi-Fi Hotspots en Smart Wi-Fi: inschrijving en aanvaarding van de algemene voorwaarden. Activering van Smart Wi-Fi via de MyProximus-app > netwerk
 • Onbeperkt vast internetvolume: na gebruik van 3 TB, wordt je internetsnelheid beperkt tot het einde van de volgende maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume via MyProximus. Meer info: proximus.be/internetpolicy.
 • Snelheid van het vaste internet: de maximale snelheid is theoretisch en wordt niet door alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt o.a. af van: afstand aansluitpunt-centrale, beschikbaarheid VDSL, computerinstallatie, interne bekabeling. Deze moeten optimaal zijn om de maximale snelheid te bereiken. Check je snelheid: proximus.be/internetsnelheid.
 • Installatie door technicus (t.w.v. € 59) inbegrepen voor de nieuwe Epic klanten.

TV

 • TV Replay, TV Replay+: gratis voor alle bestaande Familus, Epic combo ‘full experience’ of Tuttimus-klanten. De beschikbaarheid van programma’s via TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus Pickx. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay en de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www-itt.proximus.be/tvreplay.
 • Proximus Pickx app: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus-account hebben en een aansluiting op het vasteof mobiele internetnetwerk van Proximus. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.
 • Proximus Pickx:
  Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus Pickx, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www-itt.proximus.be/tv.

Heb je een app ontwikkeld die valt binnen de categorie social media, muziek of video? En zou je graag deel uit maken van het Epic offer zodat onze abonnees jouw app kunnen gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Vul dan het formulier hieronder in en we behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk!

Wat zit in het Epic combo pack?

Epic combo heeft alles wat je nodig hebt om steeds en overal verbonden te zijn: 

 • Eindeloze data voor je apps + belminuten
 • Internet thuis
 • Tv overal via de Pickx-app en web 

 • Onbeperkte data voor je apps + belminuten
  Met Epic combo blijf je steeds verbonden en kan je onbeperkt genieten van je video-, music- en social-apps! Bovenop de eindeloze data voor je apps, kan je genieten van 4 GB extra voor je andere activiteiten, onbeperkt belminuten en onbeperkt sms’en.
 • Internet thuis
  Voorzie je huis of appartement van een onbeperkte en razendsnelle internetverbinding! Je beschikt over snelheden van 100 Mbps om te downloaden en 20 Mbps om te uploaden. Geniet ook van een gratis installatie door een Proximus technicus en bespaar € 59!
 • Tv overal via de Pickx-app
  Met Epic combo kan je ook zonder decoder van je lievelingsprogramma’s genieten! Dankzij de Pickx-app kan je tv kijken op je smartphone en tablet. Tv kijken kan je ook op je laptop door te surfen naar www.proximustv.be of op je tv-scherm met behulp van een Chromecast of de HDMI-kabel.