Test hoe ver u staat met uw databeveiliging

Security

Beveilig uw bedrijfsdata, ook op mobiele toestellen

Overal veilig

Mobiele zorgverleners in België werken veilig op alle vlakken. Want met Proximus worden bedrijfskritische gegevens optimaal beveiligd en mobiele toestellen beter beheerd. En daar voelt iedereen zich goed bij.

Zijn uw bedrijfsgegevens bij mobiele werkers goed beveiligd? Doe de test en maak kans op een consultancygesprek met een van onze experten.

Voorkom lekken van uw bedrijfsgegevens

Is uw organisatie helemaal mee met het nieuwe werken? Dan gebruikt u vast mobiele toestellen en bewaart u uw bedrijfsgegevens in de cloud.
Wist u dat zulke technologieën het risico op cyberbedreigingen en lekken van bedrijfsgegevens vergroten?
 

Beveiligingsoplossingen

Een voorsmaakje...

Toestellen

Gegevens

  • Vermijd dat uw bedrijfsgegevens opzettelijk of onopzettelijk gelekt worden met Data Loss Prevention oplossingen

Werknemers

  • Onderschep malafide e-mails alvorens uw medewerkers ze openen met e-mail security oplossingen
  • Verbeter het evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en security met het implementeren van multi-factor authenticatie
 

Klantenverhalen

Dure apparatuur buiten, mobiele app binnen

Steeds meer organisaties vervangen dure toestellen door mobiele oplossingen. Zo doet Kind en Gezin tegenwoordig oogonderzoeken met een iPhone-app. Goedkoop? Ja. Handig? Zeker. Maar is het ook veilig om medische gegevens op een smartphone op te slaan?

Lees meer

Enterprise Mobility Management met MobileIron

Antwerpenaars verwachten dat hun stad een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening biedt. Om dat te kunnen waarmaken in een steeds veranderende maatschappelijke context, zet de stad Antwerpen sterk in op digitalisering.

Lees meer

Het Algemeen Ziekenhuis Maria Middelares in Gent

Smartphones en tablets zijn vandaag belangrijke tools voor de professionele communicatie binnen en buiten een organisatie. Met het gebruik van mobiele toestellen kunt u de productiviteit van uw mensen verhogen, maar veiligheid blijft een heikel punt. Met de Mobile Device Management-oplossing zit u safe.

Digitaal aanwervingslokaal in Antwerpse haven

In de haven van Antwerpen hoeven de havenarbeiders niet langer naar het aanwervingskantoor te komen om hun job voor de dag aan te nemen. Via het MyCepa platform kunnen ze zich vanop afstand aanmelden en krijgen ze toegang tot diverse HR-applicaties.

Meer lezen

Cepa

Bent u helemaal mee met de beveiliging van uw bedrijfsgegevens op mobiele toestellen?

Doe de test

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!