Explore-privénetwerk (MPLS)

  • Uw eigen netwerk, privé en veilig
  • Zorgeloos werken
  • ISO 27001 gecertificeerd

Veilig privénetwerk

Explore is een MPLS privenetwerk (Multiprotocol Label Switching) dat enkel toegankelijk is voor u en uw medewerkers, in België en in het buitenland. Bovendien is de netwerkverbinding snel, ongeacht het aantal aangesloten toestellen, en biedt het een waaier aan extra diensten zoals QoS (Quality of Service).

Alle voordelen op een rij

Explore belooft een aantal efficiëntie- en controlemogelijkheden die van groot belang zijn voor uw manier van (net)werken.

  • Bepaal zelf de prioriteit op uw netwerk, geef kritieke applicaties voorrang
  • Ideaal voor thuiswerken en onderweg
  • Veilige toegang tot de netwerken van andere filialen via één connectiviteitslijn
  • Controleer dataverkeer via het MyProximus Integrated Reporting Portal
  • Aansluiting op onze datacenters of die van een cloud provider voor grotere betrouwbaarheid, hogere datasnelheden en lagere latency

Integreer SD-WAN met uw Explore netwerk

Ga zelfs dat stapje verder en link uw Explore netwerk met onze SD-WAN oplossing voor heel wat intelligente opties, zoals slimme routing. SD-WAN werkt bovenop uw MPLS om de netwerkprestaties te verbeteren. Zonder een robuuste MPLS-verbinding, kan SD-WAN niet de betrouwbaarheid bieden die u nodig hebt om kritische bedrijfsapplicaties te laten draaien.

Belangrijkste functionaliteiten

Explore biedt u veel extra’s. Security staat van centraal. Voor al onze diensten bieden we Service Level Agreements aan. U kunt kiezen uit Standard, Silver en Gold.

Fiber

Uw data wordt ontvangen en verstuurd aan multigigsnelheid. In tegenstelling tot de meeste operatoren installeert Proximus fiber tot in het hart van uw bedrijf.

Cloud Connect

Cloud Connect is als optie beschikbaar en biedt gebruikers toegang tot clouddiensten in een Proximus datacenter of bij andere (internationale) cloudaanbieders zoals Microsoft, Amazon of Google.

Rapportering

Realtime rapportering biedt een scala aan mogelijkheden, gaande van basisstatistieken tot geavanceerde end-2-end applicatie- en netwerkrapporten.

Openbare diensten, steden en gemeenten

Voor openbare diensten, steden en gemeenten die een veilige omgeving nodig hebben om betrouwbare gegevens uit te wisselen zoals bij elektronisch bankieren of gegevens van het Rijksregister en de Sociale Zekerheid.

Klantenverhaal

Technobel

Voor Technobel biedt Proximus Explore de nodige performantie en een alternatieve manier van online werken.