Verstuur automatische sms'en

Bereik gelijktijdig en eenvoudig grote klantengroepen

  • Hoge openingsgraad en leessnelheid
  • Trek onmiddellijk de aandacht van uw klant
  • Vooringesteld en automatisch verstuurd

Bulk sms

Verstuur geautomatiseerde berichten in bulk naar uw contactgroepen via sms, e-mail, audiobericht of een mix van deze. De tool laat toe om zowel algemene als gepersonaliseerde berichten te versturen. Kies voor een automatische flow waarbij u het scenario, de timing en het medium instelt. Voeg klikbare links toe om de klant naar een contactnummer of webpagina te leiden.

Voordelen van geautomatiseerde communicatie via sms

  • Eenvoudig in gebruik: enkel internetverbinding en een toegangscode tot het platform nodig om te kunnen starten
  • Evaluatie: de impact van uw mailings zijn makkelijk te evalueren dankzij rapporteringstools van het platform
  • Transparante facturatie: geen voorafbetaalde en gefactureerde sms'jes
  • GDPR Compliant: ons platform voldoet aan de Europese wetgeving en garandeert de vertrouwelijkheid en niet-openbaarmaking van uw gegevens. Deze gegevens blijven gehost in België, in 2 beveiligde datacenters.

Toepassingen

In een crisissituatie is efficiënte en snelle communicatie essentieel. Bulk sms is de meest adequate oplossing om een groot aantal mensen in slechts enkele minuten te waarschuwen.

Het gebruik van eenmalige wachtwoorden beschermt u tegen cybercriminaliteit. Stuur uw klanten een sms met een tijdelijke authenticatiecode. Hiermee worden alle verbindingen met uw systemen beveiligd, zoals online betalingen, registratie van nieuwe klanten, elektronische ondertekening van contracten, enz.

Herinner uw klanten aan hun afspraak via sms voor medische afspraken, technische controles, een reservatie op restaurant,enz. Sms'en verminderen tot 50% van de gemiste afspraken.

Geef uw verkoop een boost met sms reclame. Of het nu gaat om het winnen van nieuwe klanten, het opbouwen van loyaliteit, het heractiveren van uw bestaande klanten of het verhogen van de aanwezigheid op uw evenementen. sms reclame is een krachtige manier om uw doel te bereiken tegen een lagere prijs.

Begeleid uw klanten bij elke stap van hun online bestelling met een opvolg-sms. Voor uw klanten is er niets geruststellender en gebruiksvriendelijker dan stap voor stap geïnformeerd te worden over de verwerking van hun aankoop. Geef ze een unieke ervaring die ze de beste ambassadeurs voor uw merk maakt.

Klantenverhaal

Een automatische sms garandeert de betaling van 33% van de onbetaalde facturen. Ontdek hoe AZ Maria Middelares in Gent haar inzamelprocedures heeft versneld door het gebruik van geautomatiseerde sms berichten voor betalingsherinneringen.