Krijg fiber als een van de eersten in Geel!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

  • Tot 10x snellere internetverbinding
  • € 120 korting op jouw pack
  • Gratis installatie en activering (waarde: € 409)

Vraag vandaag nog fiber aan voor jou zaak

De netwerkbouwer Fiberklaar wil een krachtig fiber netwerk aanleggen in Vlaanderen. Geel is de eerste pilootstad van het project! Hiervoor hebben wij een minimum aantal geïnteresseerde inwoners nodig. Maak van Geel een stad van de toekomst door te kiezen voor fiber. Hoe kun je dit doen? Door vandaag nog je pack te pre-orderen!

Promo

- 10 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Voordelen van het Business Flex Fiber pack

Je zaak dag na dag sterker maken

  • Onbeperkt en supersnel internet, aangepast aan jouw behoeften
  • Stabiele internetverbinding, zonder onderbrekingen
  • Exclusieve klantenservice, met een Business Expert die je vraag van A tot Z volgt
  • Zoveel mobiele abonnementen als je wilt, tegen voordelige prijs
Promo

Vanaf instead of € 69 59 /maand gedurende 1 jaar + Gratis installatie

Abonnement kan op elk moment kosteloos gewijzigd of opgezegd worden

Fiber in je zaak in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie

Tot 10 keer sneller en stabieler internet

Gebruikers merken het verschil

Geniet van verbazingwekkende snelheden tot 1 GIGA per seconde om te downloaden en tot 100 Mbps om te uploaden met Business Flex Fiber Premium.

Fiber 1 Gbps
42 sec

Koper 70 Mbps
10 min

Fiber 1 Gbps
12 sec

Koper 70 Mbps
2 min 56

Fiber 1 Gbps
6 min

Koper 70 Mbps
19 min 30

"Ik ben een freelance video editor. Ik werk dus aan zeer grote bestanden die ik moet downloaden en uploaden voor mijn klanten. "
Bram, 34, Oostende

"Als trainer moest ik mij aanpassen naar afstandsonderwijs en online trainingen. Een snelle fiber verbinding zonder onderbrekingen heeft het mij echt gemakkelijker gemaakt, en heeft dus bijgedragen tot mijn succes."

Marie, 49, Brussel
 

Vragen die je misschien nog hebt

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus heel wat voordelen, waaronder een supersnelle en veel stabielere internetverbinding dan met traditionele koperkabels.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren die stoppen aan de straat, installeert Proximus fiber tot in het hart van jouw woning, om de best mogelijke prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

Je fiberaansluiting is volledig gratis bij elke activering van een Fiber-pack, of je nu Proximus-klant bent of niet. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt voor een nieuwe installatie € 48,76 aangerekend.

Dan behoud je je huidige aansluiting, zonder dat er iets verandert. Je dient wel te weten dat het huidige kopernetwerk van Proximus op termijn verdwijnt en enkel fiber nog beschikbaar zal zijn.

Om van fiber te kunnen genieten zodra het in je stad beschikbaar is, of je nu Proximus-klant bent of niet, moet je pack compatibel zijn met fiber van Proximus. Je hebt een product/pack nodig dat compatibel is met fiber om op het fibernetwerk te kunnen.

Dat hangt af van je huidige pack, je opties ... en het pack dat je kiest. Je krijgt echter € 120 korting (€ 10 gedurende 12 maanden) wanneer je een Business Flex Fiber-pack activeert.

Ontdek de Business Flex Fiber-packs

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

De netwerkbouwer Fiberklaar zal beginnen met de aanleg van fiber in de straten. Deze fase zal verschillende maanden in beslag nemen. Dan neemt Fiberklaar contact met je op om te kijken waar jouw huis op de glasvezel aangesloten kan worden. Daarna wordt een afspraak gemaakt om het fiberaansluitpunt bij je thuis te installeren. Proximus neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken. Een technicus van Proximus komt op de afgesproken datum langs om het materiaal (modem…) te installeren en jouw diensten te activeren. Hij zal controleren of alles werkt en de wifi in jouw verschillende kamers testen. Vanaf dat moment kun je profiteren van supersnel en stabiel internet dankzij fiber.

Kom langs, we geven graag meer info

Dit aanbod is alleen beschikbaar voor inwoners van Geel die in aanmerking komen voor fiber. De diensten worden pas geactiveerd als de glasvezel daadwerkelijk door Fiberklaar, het bedrijf dat belast is met de aanleg van het glasvezelnetwerk, in jouw gemeente is aangelegd en door een van onze technici op jouw adres is geïnstalleerd, zoals bij de inschrijving op jouw glasvezelproduct is bepaald.

Promo geldig van 14/06 tot en met 31/07/2023 inbegrepen voor alle Business Flex Fiber abonnementen in de stad Geel. Maandelijkse korting van € 10/maand voor de eerste 12 maanden. Daarna betaal je de normale prijs. Niet verenigbaar met andere promoties, met uitzondering van de gecombineerde aanbieding van een smartphone met GSM-abonnement en de DataPhone-optie. Proximus behoudt zich het recht voor om de actie uit te breiden.

De installatie door een technicus is inbegrepen bij elk Business Flex Fiber abonnement. Als je kiest voor een ander fiber product buiten het pack, zoals Internet Fiber, wordt een bedrag van € 48,76 in rekening gebracht voor een nieuwe installatie.

Je kun jouw voorbestelling op elk moment kosteloos annuleren via onze klantenservice of op www.proximus.be/opzeggen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar