De website van Proximus Pickx, in een nieuw kleedje!

Gepubliceerd op 11/04/2019 in Uit eerste hand

De website van Proximus Pickx, in een nieuw kleedje!

Je favoriete tv-programma’s verslinden op jouw manier: het kan altijd en overal. Zowel bij je thuis via de decoder, als onderweg met de Proximus Pickx-app. Daarmee vertellen we je wellicht niks nieuws. Maar wist je dat het ook perfect via onze speciale site perfect mogelijk is? Ideaal om bijvoorbeeld via je laptop tv te kijken. En het beste van al: we hebben die website van Proximus Pickx in een nieuw jasje gestoken!

We willen je daarbij vooral film, series en andere programma’s voorschotelen, die we speciaal voor jou selecteren. En omdat we niet voor half werk gaan, heeft de site nu vier aparte pagina’s. Zo vind je altijd precies die zaken waarnaar jij op zoek bent:

 1. Nieuwe home-pagina

  Alles begint natuurlijk hier. Om te beginnen tonen we je in ‘Nu op tv’ in één oogopslag wat er momenteel op de eerste tien zenders te zien valt. Net daarboven vind je verschillende buttons, waarachter we de programma’s per categorie handig bundelen. Zo krijg je kijktips voor volgende soorten, naargelang je goesting op dat moment:

  • Films
  • Series
  • Entertainment
  • Sport
  • Nieuws
  • Esports
  • Cultuur & kennis
  • Kids
  • Muziek
  • Festivals

  En da’s nog niet alles. Want op de nieuwe home-pagina vind je ook het laatste nieuws over je favoriete films, series en andere tv-programma’s. Dagvers geschreven door onze redactie. Bovendien zijn er altijd tickets of andere leuke prijzen te winnen. Waag zeker je kans.


 2. Tv-gids

  Een papieren tv-boekje: wie haalt dat nog in huis? De website van Proximus Pickx heeft ook een uitgebreide tv-gids, met meer dan 80 zenders. Je kan ze stuk voor stuk live beginnen te bekijken, of via TV Replay. Bovendien zie je erg gemakkelijk wat er in primetime zoal te beleven valt én vind je met de handige zoekfunctie snel een zender terug. En natuurlijk kan je je opnames ook via de website inplannen.


 3. Live TV

  Naast de tv-gids is er nu ook een aparte pagina, waar alle programma’s gebundeld zijn die op dat precieze moment worden uitgezonden. Bovenaan kan je makkelijk een selectie maken, per genre. Ideaal als je op dat moment net goesting hebt in een goede film, of een docu wil bekijken.


 4. Mijn video’s

  Dit is de plek binnen de website van Proximus Pickx, waar je alles terugvindt als het over je opnames gaat. Je plant er snel eentje in en checkt er wat er allemaal op de planning staat. Maar je kan er natuurlijk alle opgenomen programma’s herbekijken. Jawel, waar je ook zit!


 5. Actueel

  Op deze pagina verzamelen we alle nieuwtjes over series, films en veel meer. Je vindt er ook exclusieve video’s en interessante interviews terug.


Afspraak dus op de vernieuwde website van Proximus Pickx! En wil je toch nog graag wat extra info? Check dan zeker eens onze support-pagina’s.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën