Herbeleef de zomerfestivals

Gepubliceerd op 02/09/2016 in Showtime!

Met Graspop Metal Meeting, Rock Werchter en Pukkelpop hebben we de drie grote zomerfestivals van 2016 achter de rug.

Herbeleef de zomerfestivals

Je hoeft gelukkig niet te wachten tot volgend jaar om het allemaal te herbeleven. Bij Skynet Muziek duurt een festival namelijk geen drie of vier dagen, maar zo lang jij zelf wilt: bekijk de beste concerten van je favoriete bands, aangevuld met interviews en reportages vanop de festivalweide!

Graspop Metal Meeting 

Ons festivalseizoen 2016 werd afgetrapt met een stevige portie metal en hard rock vanop de weide van Graspop Metal Meeting in Dessel. 

Herbekijk onder meer de concerten van Behemoth, Steak Number Eight, Bad Religion, Killswitch Engage, Dropkick Murphys, Nightwish en meer van het beste uit de metalwereld.

Rock Werchter

Ook dit jaar was de crème de la crème van de muziekwereld op de afspraak in het lieflijke Brabantse dorpje Werchter voor een van de beste muziekfestivals ter wereld. Op weinig andere festivals kan je zoveel topbands aan het werk zien. 

Herbekijk onder meer de concerten van Trixie Whitley, Oh Wonder, Disclosure, The Offspring, Kaiser Chiefs, Jake Bugg en vele anderen.

Pukkelpop 

Het zomerfestivalseizoen werd afgerond met het grootste Belgische alternatieve muziekfestival: Pukkelpop. Dit festival weet altijd te verrassen met een affiche waarin gevestigde waarden en nieuw te ontdekken talent steevast het beste van zichzelf geven. 

Herbekijk onder meer de concerten van Bazart, Amongster, Coely, Anderson .Paak, André Brasseur, Bloc Party, Dotan, Dua Lipa en vele anderen.

Dieter

Dieter, chief editor.

Andere artikels van Dieter