Pickx+: met je nieuwe exclusieve zender, beleef je de strafste emoties

Gepubliceerd op 15/09/2021 in Showtime!

Proximus Pickx lanceert Pickx+, een nieuwe exclusieve zender waarmee je de strafste emoties beleeft. Je bekijkt als eerste bekroonde films, topwedstrijden, series, talkshows, concerten en magazines. Ontdek onze nationale en internationale coproducties in avant-première. Volg lokale helden en bekijk onze exclusieve programma’s waar je ook bent. Live of uitgesteld, je zit altijd op de eerste rij!

Pickx+: met je nieuwe exclusieve zender, beleef je de strafste emoties

Een exclusieve zender, met een gevarieerd aanbod

Ben je klaar om de strafste emoties te beleven? Pickx+ heeft een zorgvuldig geselecteerde programmering voor je in petto: sport, fictie, documentaires en concerten. Of je in België of in het buitenland bent, je kan vanop de eerste rij genieten van je favoriete programma’s op tv, in de Proximus Pickx app of op Pickx.be!

Ben je een filmfanaat of verslaafd aan series? Bewonder dan zeker de bekroonde en nooit eerder vertoonde producties. Eerder een sport- of muziekliefhebber? Volg dan de live sportwedstrijden of woon concerten bij, dit allemaal live of in replay en bekijk of herbekijk je favoriete programma’s tot 30 dagen na de uitzending*.

Entertainment op maat, voor iedereen

Pickx+ is de exclusieve zender voor jong en oud, families en vrienden, zelfs voor verslaafden van thrillers of romantiek. De nieuwe zender toont voor elk wat wils, om de meest uiteenlopende passies te kunnen voeden.

Op zoek naar een intrigerende serie? Ontdek dan als eerste de Belgische productie ‘Parlement’ of de dramaserie ‘Council of Dads’. Of bekijk 'L'Opéra', een gloednieuwe serie die ons meeneemt achter de schermen van L'Opéra Garnier.

Ben je meer voor films? Je wordt op je wenken bediend met titels als ‘After. Chapter 2’ van de filmreeks ‘After’ naar de gelijknamige roman, of ‘Bigfoot Family’ voor een komisch familieavondje.

Ook de sportliefhebbers zullen niet op hun honger zitten, want de zender zal de meest prestigieuze sportevenementen uitzenden zoals de Champions League om er maar een te noemen.

Last but not least zendt Pickx+ ook nieuwe talkshows uit zoals ‘The Late Late Show’ met James Corden en ‘The Drew Barrymore Show’. Van sketches tot ontboezemingen, dat beloven boeiende tv-avonden te worden!

Bekijk snel de trailer en ontdek de eerste beelden van je nieuwe exclusieve zender.

Een niet te missen tv-optie

Nieuwsgierig naar de tv-premières die op Pickx+ zullen verschijnen? Voeg de nieuwe zender dan toe aan je tv-opties en stem af op zender 13 om van het beste entertainment te genieten.

Klanten die met hun pack kiezen voor de tv-optie All Sports**, Family, All Stars of All Stars & Sports kunnen genieten van de gloednieuwe Pickx+, op zender 13. Woon je in de regio Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket? Dan vind je Pickx+ op zender 263.

Probeer 3 maanden gratis

Als je nog geen Pickx+ abonnee bent, maar wel helemaal weg bent van ons uitgebreide aanbod én de nieuwe extra’s, probeer dan nu 3 maanden gratis! Alle informatie vind je hier terug.

* De Pickx+ abonnees kunnen alle programma’s tot 30 dagen na uitzending bekijken of herbekijken op hun tv en heel binnenkort via de Pickx app en op het web via Pickx.be.

** Voor klanten met de tv-optie All Sports, kan het nodig zijn om de TV Box opnieuw op te starten om de content van de zender Pickx+ te zien.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen