Pickx+: met je nieuwe exclusieve zender, beleef je de strafste emoties

Gepubliceerd op 28/04/2021 in Showtime!

Pickx+: met je nieuwe exclusieve zender, beleef je de strafste emoties

Proximus Pickx lanceert Pickx+, een nieuwe exclusieve zender waarmee je de strafste emoties beleeft. Je bekijkt als eerste (inter)nationale films, topreeksen en docu’s. Volg lokale helden, zelfs in het buitenland! Bij Pickx+ zit je op de eerste rij voor live entertainment, sport-en muziekevenementen.

Een exclusieve zender, met gediversifieerd aanbod

Ben je klaar om de strafste emoties te beleven? Pickx+ heeft een zorgvuldig geselecteerd programma voor je in petto: gaande van sport, fictie, documentaires en zelfs live-evenementen, kan je van op de eerste rij genieten van deze exclusieve zender op tv, in de Proximus Pickx app of op Pickx.be !

Ben je een filmfanaat of verslaafd aan series? Bewonder dan zeker de bekroonde en nooit eerder vertoonde producties op de nieuwe zender. Eerder een sport- of muziekliefhebber ? Volg dan de live sportwedstrijden of woon concerten bij, dit allemaal live of in Replay tot 7 dagen na de uitzending. (*)

Entertainment op maat, voor iedereen

Pickx+ is de exclusieve zender voor jong en oud, families en vrienden, zelfs voor verslaafden van thrillers of romantiek. De nieuwe zender toont voor elk wat wils, om de meest uiteenlopende passies te kunnen voeden.

Op zoek naar een intrigerende thriller? Ontdek dan de spannende reeks van ‘Condor’ of de misdaad tv-miniserie van ‘The Victim’. De gepassioneerde filmliefhebbers kunnen echter ook topfilms vinden zoals ‘Wander’ met Tommy Lee Jones en Aaron Eckhart, ‘The Reader’ met Kate Winslet, de misdaadkomedie ‘The Whistlers’, de live-action film van ‘Pinocchio’ en zelfs ‘Été 85’, die maar liefst 12 César-nominaties in de wacht wist te slepen. Voor de sportliefhebbers is zelfs ‘The Guv’Nor’ beschikbaar, de boeiende documentaire over bokslegende Lenny McLean.

Een lancering om niet te missen !

Nieuwsgierig naar een voorproefje van tv-premières die op Pickx+ zullen verschijnen ? Ga dan zeker vanaf 29 april naar zender 13, waar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Nashville’ zal te zien zijn en daarna zelfs een live optreden van Sheryl Crow in Capitol Theatre. De fans van entertainment en talkshows zullen de volgende dag de kans krijgen om James Corden te zien schitteren in ‘The Late Late Show’.

Klanten die met hun pack kiezen voor de tv-optie All Sports (**), All Stars of All Stars & Sports kunnen vanaf 29 april genieten van de gloednieuwe Pickx+, op zender 13. Klanten met de tv-optie Movies & Series (***) zullen zien dat hun lineaire kanaal vervangen wordt door Pickx+ en behouden daarbij hun exclusieve op aanvraag-catalogus. Deze wijziging wordt automatisch doorgevoerd, zonder enige tussenkomst van de klant of wijziging van de prijs.

* De Replay-functie van 7 dagen is beschikbaar op de Android-decoders van Proximus, in de Pickx app en op Pickx.be. Op de V4-, V5-, V5c- en V6-decoders is de Replay-functie beschikbaar tot 36 uur na de uitzending.
** Voor klanten met de tv-optie All Sports, kan het nodig zijn om de decoder opnieuw op te starten om de content van de zender Pickx+ te zien.
*** De tv-optie Movies & Series zal niet meer beschikbaar zijn vanaf 29/04. De huidige klanten behouden deze wel.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen

Blog topics