Nieuwe content voor je Family tv-optie!

Gepubliceerd op 27/08/2021 in Showtime!

Nieuwe content voor je Family tv-optie!

Vanaf nu biedt de Family tv-optie je nog meer geweldige content. Je krijgt niet alleen toegang tot de nieuwe exclusieve zender Pickx+, maar ook tot een video on demand-catalogus. Amusement gegarandeerd voor iedereen! Voor de klanten van All Stars en All Stars & Sports is de Family tv-optie inbegrepen in hun pakket. Daardoor profiteren ze ook van de nieuwe video-on-demand catalogus.

Pickx+ voor het hele gezin

Nog meer films, series en documentaires voor dezelfde prijs, klinkt dat niet als een droom? Vanaf 25 augustus wordt dit werkelijkheid als je de Family tv-optie hebt. Naast de 20 themakanalen voor kinderen en volwassenen krijg je toegang tot de nieuwe exclusieve zender Pickx+. Je kan er vanop de eerste rij genieten van het beste op het gebied van sport, fictie, cultuur en entertainment. De zender is beschikbaar op je tv-toestel, in de Proximus Pickx-app en op Pickx.be.

Een video on demand-catalogus naar ieders goesting

Pickx+ is nog niet alles! Je krijgt ook onbeperkte toegang tot video on demand-programma's van de verschillende themazenders. Zo kan je je favoriete programma's bekijken en herbekijken waar en wanneer je maar wil!

Kinderen zullen blij zijn hun favoriete helden te vinden op Nickelodeon, van SpongeBob SquarePants tot de hele bende van Paw Patrol. Voor volwassenen belooft de zender Comedy Central avonden vol humor. MTV heeft ook een breed scala aan programma's, waaronder Catfish, waarin de waarheden en leugens van een online relatie worden onthuld.

Fan van geschiedenis? History Channel brengt je interessante weetjes bij! ‘The Lost Gold of World War II', bijvoorbeeld, dompelt je onder in een van de grootste mysteries van de Tweede Wereldoorlog: een schat begraven in de jungle van de Filippijnen. Zal het onderzoeksteam in staat zijn het te vinden? Zoals je ziet, is er voor elk wat wils!

Om te weten te komen hoe je toegang krijgt tot de nieuwe content die beschikbaar is via je Family tv-optie, kan je onze FAQ raadplegen.

Opmerking: voor de klanten die een Android TV box hebben, zullen de programma's van de video-on-demand catalogus binnen enkele dagen beschikbaar zijn.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen

Categorieën