De 4 beste nieuwe topfilms in onze catalogus, in augustus

Gepubliceerd op 09/08/2018 in Showtime!

De 4 beste nieuwe topfilms in onze catalogus, in augustus

De zomer is nog wel eventjes in het land, maar dat wil niet zeggen dat er niks nieuws te beleven valt in onze op-aanvraagcatalogus. Zoals elke maand komt er weer een karrenvracht aan recente films uit de cinemazalen uit.

Uit de meer dan 40 nieuwkomers in de op-aanvraagcatalogus van Proximus TV voor de maand augustus, plukte ik alvast mijn vier persoonlijke favorieten:

 1. Avengers: Infinity War

  Al tien jaar verwent stripverhalengigant Marvel ons met films van superhelden. En nu komen ze met de grootste clash aller tijden. Zet je schrap voor ruim 2,5 uur aan actie.

  De machtige Thanos vormt een zodanige bedreiging voor de planeet, dat alle helden de krachten moeten bundelen. En daarbij moeten de zogenaamde Avengers werkelijk alles kunnen opzijzetten. Liefst voordat Thanos de zes Infinity-stenen verzameld heeft en alles compleet verwoest is ...

  Avengers: Infinity War is vanaf 31 augustus te zien via de op-aanvraagcatalogus van je Proximus TV.

 2. Ready Player One

  Steven Spielberg is terug met een sciencefictionfilm om duimen en andere vingers van af te likken. Maak je klaar voor een nostalgische trip, vol knipogen naar onze hedendaagse popcultuur.

  We zijn in het jaar 2045. Wade Watts woont in een grauwe achterbuurt. Een sociaal leven is onbestaande geworden. Als vervanging ervan is er de digitale wereld Oasis, waarin iedereen binnenkomt via VR-brillen. Samen met een online vriend gaat Wade op zoek naar de gegeerde easter egg van Oasis, om zo de totale controle te hebben. Maar ook het het miljoenenbedrijf IOI aast op dit hebbeding. En is tot wel heel veel bereid ...

  Ready Player One is vanaf 8 augustus te zien via de op-aanvraagcatalogus van je Proximus TV.

 3. Rampage

  Big meets Bigger. En kan je letterlijk nemen, want de actie is ook van groot formaat. Inclusief een gorilla van acht meter groot.

  The Rock is een bekende primatoloog die in een dierenpark een groep gorilla’s onder z’n hoede heeft. Met een van hen, de albino George, heeft hij een hechte band. Door een gasongeluk verandert de gorilla echter in een gigantisch en vooral agressief beest, dat de stad wil aanvallen. Aan The Rock om het tegengif op tijd te vinden en zo zijn vriend te redden van de uitschakeling door het Amerikaanse leger ...

  Rampage is vanaf 15 augustus te zien via de op-aanvraagcatalogus van je Proximus TV.

 4. Taxi 5

  Ruim tien jaar na de vorige film uit de reeks, keren we terug richting Marseille om de misdaad te bestrijden.

  Commissaris Gilbert, die is ondertussen burgemeester van de stad. Maar z’n kansen op een herverkiezing zijn klein. Daarom schakelt hij de hulp in van Sylvain Marot, een Parijse superflik. Er is namelijk een Italiaanse misdadigersbende op pad die juwelierszaken berooft. Met een achterneef van de beruchte Daniel én de legendarische witte TAXI zet Sylvain de jacht in ...

  Taxi 5 is vanaf 13 augustus te zien via de op-aanvraagcatalogus van je Proximus TV.


Goesting gekregen in een avondje film? Deze en andere recente films staan nu voor je klaar in onze op-aanvraagcatalogus. Gewoon op de ‘on demand’-knop van je afstandsbediening drukken.

En wist je trouwens dat je bij Tuttimus elke maand weer een inbegrepen bonusfilm naar keuze krijgt?

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën