×
×

UC in de Cloud

Gepubliceerd op 29/01/2016 in Oplossingen & diensten

UC in de Cloud

Een van de vereisten voor goed geoliede bedrijfsprocessen is een vlotte samenwerking tussen collega’s, partners, klanten … U kunt iedereen de mogelijkheid geven om altijd, overal en met elk toestel efficiënt samen te werken via de cloud.

De cloud geeft u toegang tot geavanceerde maar gebruiksvriendelijke tools voor een betere samenwerking, in te richten in functie van verschillende gebruikersgroepen. Uw medewerkers kunnen communiceren via verschillende kanalen – van telefonie en voicemail tot tele- en videoconferencing en unified messaging. U kunt de nieuwste technologie gebruiken zonder zelf vooraf te investeren in dure infrastructuur. Bovendien betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan en uw totale eigendomskosten perfect onder controle blijven.

Modulair en flexibel
Wijzigt het aantal gebruikers of heeft uw organisatie nieuwe behoeften? Een cloudoplossing is modulair opgebouwd en kan heel eenvoudig en flexibel worden aangepast waardoor uw businessprocessen aanzienlijk sneller gaan lopen. Dankzij de flexibiliteit in het aantal gebruikers kunt u de UC in de Cloud-technologie eerst op een beperkte groep gebruikers uitproberen om dan geleidelijk het aantal gebruikers op te voeren. Op die manier verloopt uw migratie naar de cloud heel gecontroleerd.

Meer aandacht voor uw business
UC in de Cloud geeft u de kans gebruik te maken van complexe samenwerkingstools (fix-mobile convergence, presence & instant messaging, point-to-point video …) zonder dat daarvoor interne ICT-expertise nodig is. Uw ICT-medewerkers kunnen zich dus toeleggen op meer strategische ICT-projecten die uw business verder stimuleren. Ook voor de beveiliging en het beheer wordt gezorgd.

 

Pluspunten
  • Geen interne ICT-expertise in UC nodig
  • Financiële transparantie (maandelijkse kost per gebruiker)
  • Makkelijk aan te passen in functie van behoeften
  • Gebruiksvriendelijk
  • Focus op eigen kernactiviteiten
  • Geen investeringen in infrastructuur

 

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!