Think Possible: de magie van een digitale wereld

Gepubliceerd op 14/06/2019 in Inspiratie

Think Possible: de magie van een digitale wereld

Altijd dichtbij. Vijf jaar geleden beloofden we je dat je altijd bereikbaar zou zijn. Wat er ook gebeurde. Met onder andere eindeloze data – ook in het buitenland – maakten we die belofte waar. Maar intussen ziet de wereld er alweer helemaal anders uit. En doen we zowat alles digitaal: van bankieren tot onze boodschappen. Die digitale revolutie omarmen we. Meer nog, met Think Possible kijken we vol vertrouwen naar wat nog komt.

We zitten middenin een digitale revolutie. Die brengt heel wat mogelijkheden voor jou als individu, voor de economie en voor de samenleving. Maar er komt misschien ook heel veel tegelijk op iedereen af. En dat maakt het soms moeilijk om keuzes te maken. Om alle mogelijkheden te zien. Om niet te verdwalen in het aanbod.

Daarom zijn wij er voor je met Think Possible. We gidsen je met plezier door deze nieuwe, digitale wereld en helpen je alle magische mogelijkheden ontdekken. Om samen te bouwen aan een betere samenleving. Want met de juiste ondersteuning is niets onmogelijk.

Hoe we dat willen waarmaken? Door ervoor te zorgen dat de technologie die we je aanbieden wérkt. Niet gewoon goed, maar fantastisch goed. We nemen elke hindernis weg en tonen je nieuwe mogelijkheden, zodat jij alle kansen krijgt om te schitteren. Vandaar: Think Possible.

Hieraan werken we voor jou:

  1. Een gloednieuwe digitale infrastructuur voor heel België: we investeren 3 miljard euro in fiber en zijn ons volop aan het voorbereiden om het 5G-netwerk uit te rollen.
  2. Innovatieve technologieën die jou als individu, maar ook de economie en de samenleving vooruithelpen: we investeren in slimme energie, gebouwen en mobiliteit. En we bouwen aan een ecosysteem ter ondersteuning daarvan.
  3. Aanstormend talent, om samen te bouwen aan een betere digitale wereld: we steunen onder andere digitale onderwijssystemen, helpen kleine bedrijven digitale tools gebruiken en scholen voortdurend onze eigen werknemers bij op digitaal vlak.

En dit komt er alvast aan:

  1. Je vindt ons op je favoriete festivals. Die crowdsurfervaring live streamen? Gaan met die banaan!
  2. Je hebt binnenkort toegang tot Pickx: een gloednieuw onlineplatform dat je toelaat om alles wat jij graag ziet, altijd en overal te bekijken. Op je laptop, je smartphone, je tv … Yep: voortaan neem jij Brad en Harry (of Angelina en Meghan) mee in bad.
  3. Je mag alvast uitkijken naar een gloednieuwe decoder. Daar kun je zelfs gewoon tegen zéggen wat je wil kijken. Geen grap, je zult wel zien.
  4. Je krijgt ondersteuning voor jouw start-up met alle digitale know-how die we bezitten. (Je project verkopen moet je wel zelf doen).
  5. Je kunt op heel wat plaatsen al kiezen voor fiber tot in je zaak. Dat betekent nóg sneller internet.

Think possible!

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar