Help jouw zaak vooruit met Proximus Business

Gepubliceerd op 07/10/2019 in Inspiratie

Help jouw zaak vooruit met Proximus Business

Als je een eigen onderneming hebt, wil je je klanten een absolute topservice geven. Bijna altijd zijn daar verschillende digitale oplossingen voor, op jouw maat. Geweldige manieren om je zaak een duwtje in de rug te geven, waaraan je wellicht nog niet eens hebt gedacht. We zien het jou al doen!

Natuurlijk is het daarbij niet altijd eenvoudig om helemaal op de hoogte te zijn van alle digitale mogelijkheden. Bovendien is je tijd ook erg kostbaar. Want je zaak, die moet op elk moment volop draaien voor je klanten.

Precies daarom is het goed dat iemand van buiten je zaak bekijkt wat de perfecte digitale toepassingen zijn, voor jouw specifieke situatie. Een portie advies op maat, op basis van een ruim gamma voor kleine ondernemingen.

Voor elke zaak zijn er namelijk andere manieren om op de digitale sneltrein te springen. Heb je bijvoorbeeld een restaurant en wil je klanten nog sneller bedienen? Stuur hun bestelling in één klik naar de keuken, terwijl je aan hun tafel staat. En laat hen gewoon online reserveren. Kwestie van geen tijd meer te verliezen met telefoontjes beantwoorden. Of ben je altijd onderweg om je klanten ter plaatse te helpen? Dan zijn er handige manieren om afspraken binnen te halen, dan de klassieke telefoon die je niet altijd kan opnemen.

De juiste keuze voor jouw zaak? Dat legt één van onze 400 Bizz Experts je graag uit. Ontdek hier wat hij of zij voor jou doet en maak meteen een afspraak.

Maar er is meer.

Zorg dat je klanten je vinden. Ook als je er even niet bent.

Je klanten hebben altijd voorrang. En gelijk heb je. Maar je kunt natuurlijk niet op twee plaatsen tegelijk zijn. Als loodgieter is de telefoon opnemen moeilijk, als je op dat moment de afvoer bij een klant ontstopt. En als winkelier is het simpelweg onmogelijk om de deuren van je zaak 24/7 voor je klanten open te houden. Ook al zou je dat misschien heel graag willen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig manieren om je zaak altijd zichtbaar te maken voor je klanten. Hoe? Wel, door ervoor te zorgen dat je een goede website hebt. Eentje die ook bovenaan in Google verschijnt. Zo weten je klanten je op elk moment van de dag te vinden. En zien ze meteen hoe jouw zaak hen zal helpen.

Ontdek alles over Bizz Online

Blijf werken. Wat er ook gebeurt.

Niets is vervelender dan een storing, waardoor je internetverbinding niet meer werkt. De elektronische betalingen van klanten in je winkel lopen direct in het honderd. En de mailtjes van potentiële nieuwe klanten geraken niet meer tot bij jou. Of stel je even voor dat je smartphone het tijdens een drukke werkdag plots begeeft en je klanten je helemaal niet meer kunnen bereiken.

Kortom: het is belangrijk voor jouw zaak dat je in alle omstandigheden verder kan werken. Zo verlies je namelijk geen klanten en inkomsten. Wij zorgen er daarom voor dat je bedrijf altijd blijft draaien.

Ontdek onze sterke garanties

Meer klanten aantrekken en hen een nog betere service aanbieden? We zien het jou al doen! Vertrouw op de digitale oplossingen van Proximus Business én het advies van onze Bizz Experts.

Ontdek nu hoe je jouw zaak vooruithelpt

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar