De iPhone 11 Pro: het meest professionele toestel ooit

Gepubliceerd op 12/09/2019 in Tech, tips & tricks

De iPhone 11 Pro: het meest professionele toestel ooit

Apple heeft z’n gloednieuwe iPhone 11 voorgesteld en daarbij springen vooral de nieuwe ‘Pro’-modellen in het oog. Toestellen die op maat gemaakt zijn om in een professionele omgeving te worden gebruikt. Met een ongeziene camerakwaliteit, de snelste chip ooit en een batterij die tot vijf uur langer meegaat. De iPhone 11 Pro verlegt de grenzen van een smartphone voor professionals en is daarom de eerste iPhone die zich ‘Pro’ mag noemen.

Al beslist? Pre-order dan nu jouw iPhone 11 Pro!

1. Video’s van een ongeziene kwaliteit

Wie regelmatig video’s voor nieuwe projecten moet maken, zit met de iPhone 11 Pro beter dan ooit tevoren. Apple heeft hard gewerkt aan de mogelijkheid om in topkwaliteit te filmen. Heel wat professionele camera’s moeten zelfs de duimen leggen voor de prestaties van de iPhone 11 Pro en Pro Max. Beide modellen hebben aan de achterkant liefst drie 12MP-camera’s.

De ‘Pro’-toestellen onderscheiden zich dankzij een telelenscamera met 2x optische zoom. In combinatie met de ultragroothoekcamera krijg je liefst vier keer meer in beeld zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen. Ook de camera aan de voorkant van het toestel is aanzienlijk verbeterd. De resolutie bedraagt nu eveneens 12 MP, waardoor het mogelijk wordt om in 4K en slow-motion te filmen.

Wil je een video bewerken? Dan kan je dat nu gewoon met je iPhone doen. In iOS 13 bewerk je immers filmpjes zoals je dat met foto’s doet. Roteren, bijsnijden, automatisch verbeteren, filters toevoegen, … Je hebt geen computerprogramma meer nodig en kunt zo sneller dan ooit een knap filmpje aan je klanten tonen.

Ook als je je smartphone voor foto’s gebruikt, profiteer je van het geavanceerde camerasysteem. Dankzij de nieuwe automatische Nachtmodus zien je foto’s er zelfs bij weinig licht beeldig uit. Het toestel maakt immers meerdere foto’s, die daarna tot één heldere foto worden samengevoegd. Ben je een foto aan het maken en zie je iets dat je op video wil vastleggen? Dan schakel je in één flits over door je vinger op de sluiterknop te houden.


2. Het scherm biedt de scherpste beelden ooit

Uiteraard zijn niet alleen de camera’s verbeterd, want ook het scherm zorgt voor de scherpste beelden die je ooit op een iPhone gezien hebt. De Pro-toestellen zijn uitgerust met een ‘Super Retina XDR’-display. Onder impuls twee nieuwe helderheidspieken geniet je altijd van de beste beeldkwaliteit.

Wie vaak onderweg is, zal blij zijn dat het nieuwe iPhone-scherm ontworpen is om zelfs in zonlicht een goede zichtbaarheid te garanderen. De witbalans wordt overigens altijd aangepast aan het licht in je omgeving, wat aangenamer is voor je ogen. En als je vaak tot in de late uurtjes werkt, maakt het scherm de kleuren in het donker warmer.

De iPhone 11 Pro heeft een beeldscherm van 5,8 inch, iets kleiner dan het standaard iPhone 11-model. De iPhone 11 Pro Max is de grootste van de familie met een 6,5 inch-scherm.


3. De iPhone 11 Pro werkt sneller dankzij nieuwe chip

Als je een hele dag met je iPhone werkt, wil je natuurlijk niet dat je toestel begint te haperen. Daar hoef je je met de iPhone 11 Pro geen zorgen over te maken. De nieuwe A13 Bionic-chip is de snelste en meest intelligente ooit in een smartphone. Apple ontwikkelde deze chip met oog op machine learning.

De iPhone 11 Pro en Pro Max beschikken over twee prestatiecores die complexe berekeningen kunnen verwerken, terwijl speciale efficiency-cores de alledaagse taken uitvoeren. Op die manier werken de toestellen niet alleen sneller, dankzij de verbeterende efficiëntie gaat ook het verbruik naar omlaag. Dat verklaart tevens waarom de levensduur van de batterij veel hoger ligt, maar daar komen we zo meteen op terug.


4. De iPhone 11 Pro is stevig en werkt op alle terreinen

Brengt je job je al eens op ruwere terreinen zoals een bouwwerf of een fabriek, dan springen de iPhone 11 Pro en Pro Max er ook dankzij hun stevigheid uit. Beide toestellen zijn gemaakt van glas en staal, en ze hebben een nieuwe matte afwerking. Het scherm bestaat bovendien uit het sterkste glas ooit in een smartphone, wat het risico op barstjes moet beperken.

De iPhone 11 Pro en Pro Max zijn ook uitermate waterbestendig. Met hun IP68-rating kunnen ze zeker tegen een stootje. Tot op een diepte van liefst vier meter zijn de toestellen tot dertig minuten waterdicht. De sluitingen zijn met veel zorg verzegeld, zodat ook stof geen kans heeft om in het toestel te dringen. Verder zijn ze spatbestendig om ongelukjes met koffie, thee, frisdrank of andere vloeistoffen te doorstaan.


5. De batterij gaat veel langer mee

We hebben het al even over de batterij gehad, die ondanks de sterke prestaties van het toestel, toch langer meegaat. Daar zijn meerdere verklaringen voor: het scherm is 15% zuiniger dan z’n voorganger, de chip voert taken op een efficiëntere manier uit, en de iPhone krijgt met precisie stroom aangeleverd waar en wanneer dat nodig is, zodat geen energie verloren gaat.

Wat levert dat voor jou op? Geen kopzorgen meer over een platte batterij! De batterij van de iPhone 11 Pro gaat tot vier uur langer mee dan z’n voorgangers. En met de iPhone 11 Pro Max haal je zelfs vijf uur extra uit de batterij.


6. Toestellen laden draadloos op

Als je batterij dan toch eens plat is, kan je de iPhone 11 Pro en Pro Max snel en gemakkelijk opladen. Beide toestellen ondersteunen draadloos laden, zodat je geen stekker nodig hebt.

Heb je weinig tijd? Dan is er een functie om je toestel snel op te laden. In amper dertig minuten heb je de helft van je batterij opgeladen. Bij de Pro-modellen is de adapter die je hiervoor nodig hebt, in de doos inbegrepen.


Een echte professional verdient een professioneel toestel. Is de iPhone 11 Pro of Pro Max iets voor jou? Pre-order hem dan nu! Beide toestellen zijn verkrijgbaar met een capaciteit tot 512 GB.

Pre-order nu jouw iPhone 11 Pro (Max)

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar