Een out-of-office instellen

Gaat u even op vakantie? Of bent u enkele dagen onbereikbaar wegens ziekte? Stel dan een out-of-office-bericht in. Dit afwezigheidsbericht wordt automatisch verzonden als antwoord op de e-mails die u ontvangt.

1. Log in op Proximus Mail met uw e-mailadres en het paswoord van uw mailbox. Om snel toegang te krijgen tot Proximus mail surft u naar http://webmail.proximus.be/ of klikt u op het Webmail icoon rechts bovenaan.

Log in op Proximus Mail
    Opgelet, uw e-mailadres en het wachtwoord van uw mailbox zijn verschillend van uw MyProximus gebruikersnaam en wachtwoord!
  2. Ga naar Configuratie.
  3. Klik op E-mail.
  4. Klik op Vakantiemelding.
  5. Stel een out-of-office op en activeer dit bericht door het vakje Vakantiemelding inschakelen aan te vinken. Klik tenslotte op de knop Opslaan.

Uw bericht zal worden verzonden als antwoord op het eerste bericht van iedere afzender, dus één keer per afzender. De ontvangen e-mails worden bewaard in uw mailbox.