×

Wachtwoord van Call Connect

Bent u een nieuwe gebruiker of bent u het wachtwoord voor Call Connect vergeten? Stel een nieuw wachtwoord in op het Call Connect Web Portal.

Let op: Als u het wachtwoord voor het Call Connect Web Portal wijzigt, dan wijzigt u ook het wachtwoord voor de Call Connect-app op uw gsm, pc of mac.

1. Ga naar het Call Connect Web Portal en klik op Gebruikersnaam of paswoord vergeten.

Gebruikersnaam of paswoord vergeten voor Call Connect
  2. In het veld Gebruikersnaam, vul uw gebruikersnaam in (bv. usr12345678). Deze vindt u in de e-mail die u bij de activering van Call Connect ontvangen hebt. Bent u deze e-mail verloren? Raadpleeg uw Call Connect-beheerder of contacteer ons.

Typ uw gebruikersnaam in om uw wachtwoord te resetten
  3. In het veld Type gebruiker, selecteer Eindgebruiker.
  4. Klik op Bevestigen.
  5. U krijgt een e-mailbericht met een tijdelijke link om uw wachtwoord te resetten. Klik op deze link.

Klik op de link in de e-mail die u van Call Connect ontvangen hebt.
  6. Vul nogmaals uw gebruikersnaam in, kies een nieuw wachtwoord en bevestig het wachtwoord. Uw wachtwoord moet minstens 8 karakters lang zijn, waarvan 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.
  7. Klik op Bevestigen.

U kunt nu opnieuw aanmelden op het Call Connect Web Portal of de Call Connect-app.

Installeer de Call Connect-app of lees meer over het gebruik van het Call Connect Web Portal of de Call Connect-app.