×

Wachtwoord van Call Connect

Bent u een nieuwe gebruiker of bent u het wachtwoord voor Call Connect vergeten? Stel een nieuw wachtwoord in op het Call Connect Web Portal.

Let op: Als u het wachtwoord voor het Call Connect Web Portal wijzigt, dan wijzigt u ook het wachtwoord voor de Call Connect-app op uw gsm, pc of mac.

1. Ga naar het Call Connect Web Portal en klik op Reset password.

Klik op Reset Password.
  2. In het veld Username, vul uw gebruikersnaam in (bv. usr12345678). Deze vindt u in de e-mail die u bij de activering van Call Connect ontvangen hebt. Bent u deze e-mail verloren? Raadpleeg uw Call Connect-beheerder of contacteer ons.

Vul uw gebruikersnaam in en selecter Enduser als User type.
  3. In het veld User type, selecteer Enduser.
  4. Klik op Confirm en OK.
  5. U krijgt een e-mailbericht met een tijdelijke link om uw wachtwoord te resetten. Klik op deze link.

Klik op de link in de e-mail die u van Call Connect ontvangen hebt.
  6. Vul nogmaals uw gebruikersnaam in, kies een nieuw wachtwoord en bevestig het wachtwoord. Uw wachtwoord moet minstens 8 karakters lang zijn, waarvan 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Vul uw gebruikersnaam in, kies een nieuw wachtwoord en bevestig het wachtwoord.
  7. Klik op Confirm en OK.

U kunt nu opnieuw aanmelden op het Call Connect Web Portal of de Call Connect-app.

Installeer de Call Connect-app of lees meer over het gebruik van het Call Connect Web Portal of de Call Connect-app.