×

Wachtwoord van Call Connect

Ben je een nieuwe gebruiker of ben je het wachtwoord voor Call Connect vergeten? Stel een nieuw wachtwoord in op het Call Connect Web Portal.

Let op: Als je het wachtwoord voor het Call Connect Web Portal wijzigt, dan wijzig je ook het wachtwoord voor de Call Connect-app op je gsm, pc of mac.

1. Ga naar het Call Connect Web Portal en klik op Gebruikersnaam of paswoord vergeten.

Gebruikersnaam of paswoord vergeten voor Call Connect
  2. In het veld Gebruikersnaam, vul je gebruikersnaam in (bv. usr12345678). Deze vind je in de e-mail die je bij de activering van Call Connect ontvangen hebt. Ben je deze e-mail verloren? Raadpleeg je Call Connect-beheerder of contacteer ons.

Typ uw gebruikersnaam in om uw wachtwoord te resetten
  3. In het veld Type gebruiker, selecteer Eindgebruiker.
  4. Klik op Bevestigen.
  5. Je krijgt een e-mailbericht met een tijdelijke link om je wachtwoord te resetten. Klik op deze link.

Klik op de link in de e-mail die u van Call Connect ontvangen hebt.
  6. Vul nogmaals je gebruikersnaam in, kies een nieuw wachtwoord en bevestig het wachtwoord. Je wachtwoord moet minstens 8 karakters lang zijn, waarvan 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.
  7. Klik op Bevestigen.

Je kunt nu opnieuw aanmelden op het Call Connect Web Portal of de Call Connect-app.

Installeer de Call Connect-app of lees meer over het gebruik van het Call Connect Web Portal of de Call Connect-app.