Public Wi-Fi

€ 5 /maand

Activeer je Public Wi-Fi

Surf waar en wanneer je wil!

 • Veilige verbinding, zonder onderbrekingen
 • Switch tussen mobiel internet en wifi

Gsm-abonnement in een pack

Geniet van de Public Wi-Fi ervaring!

Met een Proximus gsm-abonnement in Pack geniet je gratis van Public Wi-Fi, je switcht automatisch van 3G/4G naar wifi zonder onderbrekingen. 

 1. Installeer de MyProximus-applicatie op je smartphone of tablet (Android, IOS).
 2. Open de App.
 3. Klik op "Producten", onderaan vind je Public Wi-Fi. Klik door om Public Wi-Fi te activeren op je toestel: login en wachtwoord zijn niet nodig!

Enkel een gsm-abonnement

Bestel je Public Wi-Fi

Heb je enkel een gsm-abonnement bij Proximus en wil je toch genieten van de Public Wi-Fi ervaring? Geen probleem, neem Public Wi-Fi als optie op je gsm-abonnement.

€ 5 /maand

Toegang tot Public Wi-Fi

 • Met Proximus internet geniet je ook onderweg gratis van een optimale ervaring dankzij Public Wi-Fi. Per gsm-abonnement in je Pack krijg je een extra toegang. Public Wi-Fi activeren op je tablet of smartphone kan via de MyProximus-app.
 • Elk gsm-abonnement in Pack beschikt over een eigen volume voor Public Wi-Fi. Gebruik je het volume gelinkt aan je internetabonnement? Dan wordt dit afgetrokken van je maandelijkse internetverbruik (vaste lijn). In geval van overschrijding wordt de verbinding niet verbroken, maar verlaagt Proximus de snelheid naar 128 Kbps.
 • Geen gratis toegang tot Public Wi-Fi? Dan kun je Public Wi-Fi als optie nemen voor € 5/maand.

Jouw modem (b-box) als Wi-Fi Hotspot voor andere gebruikers

 • Het aantal bezoekers via je Wi-Fi Hotspot alsook hun verbruik worden beperkt door Proximus. Er is dus geen merkbare impact op de kwaliteit van je privéverbinding. De tv-kwaliteit is eveneens gegarandeerd omdat dit signaal altijd voorrang heeft. Elke persoon die via je beveiligde Hotspot surft, is zelf verantwoordelijk voor zijn daden. Je bent dus in geen geval aansprakelijk voor een ongeoorloofd gebruik van andere personen via je modem - indien die modem beveiligd is. Je netwerk beveiligen met een wachtwoord.
 • Slaag je er niet in om je modem te delen met andere gebruikers? Misschien beschik je niet over de gepaste technologie. Wie via ADSL surft, kan zijn modem voorlopig niet delen.
 • Deactiveren: indien je niet wenst dat je modem een Wi-Fi Hotspot wordt voor andere gebruikers.
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar