Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Studio 100 Go Pass

Een app & TV content

Studio 100 Go Pass

€ 5,95 /maand

Bekijk Studio 100 op je TV en geniet van de onbeperkte app!

Geniet altijd en overal van de vele afleveringen van alle Studio 100-helden

Speel extra spelletjes

Lees je favoriete boeken

Zing mee met je favoriete muziekclips

Op je smartphone, tablet, PC of TV

Test 1 maand gratis

€ 5,95 /maand
(na proefperiode)

Nog geen Proximus-klant?

Om de Studio 100 GO Pass te bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen, of een mobiel abonnement.

Wat krijg je extra?

Als je kiest voor de betalende optie, wil je graag ook alle flexibiliteit en heel wat meer opties:

Download wat je wil voor onderweg

Geen reclame

Geen in-app aankopen

Altijd opzegbaar

Daarbovenop krijg je nog exclusieve extra spelletjes, afleveringen,....deze zijn dus niet op slot,  joepie !

img

Hoe Studio 100 Go Pass gebruiken?

Op TV

Om naar Studio 100 Go Pass video's op je tv te kijken, druk je op de gele knop op je afstandsbediening.

Op de app

Activeer de Studio 100 Go Pass om de video's van Studio 100 Go Pass te bekijken, maar ook om te spelen, boeken te lezen en inhoud te downloaden.

Installeer de app

Op jouw computer

Activeer de Studio 100 Go Pass om de video's van Studio 100 Go Pass te bekijken, maar ook om te spelen, boeken te lezen en inhoud te downloaden.

Ga dan naar www.studio100go.com

Voorwaarden

Studio 100 GO Pass is een optie bedoeld voor TV-klanten die toegang hebben tot hun programma's via TV, maar ook op smartphone en tablet via de app Studio 100 GO (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100go.com. TV is beschikbaar in een Pack met vaste lijn vanaf € 41,99/maand.

Optie ook beschikbaar voor klanten met een gsm-abonnement bij Proximus, die toegang hebben tot hun programma's via de app Studio 100 GO (beschikbaar in de App Store, Google Play en Windows Store) en via de website www.studio100go.com op pc en Mac. Studio 100 GO Pass is ook in de optie All Kids inbegrepen. Aanbieding onder voorbehoud van wijzigingen doorgevoerd door Studio 100.

Test een maand: 1 tv-optie gratis gedurende 1 testmaand: persoonlijk aanbod geldig van 23/04/2019 tot 30/06/2020 1 enkele keer voor elke residentiële tv-abonnee die intekent op een nieuwe tv-optie naar keuze. Na de eerste maand gratis wordt de optie betalend en verlengd voor onbepaalde duur. Je kan de optie op ieder moment kosteloos opzeggen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Proximus houdt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten. Info en voorwaarden op www.proximus.be.

Wat is de Studio 100 GO Pass?

Met de Studio 100 GO Pass ben je zeker dat je kids naar kwaliteitsvolle kinderprogramma’s kunnen kijken. Hun favoriete helden zoals Bumba, Wilko, Vladimir en Keelin van de ‘Nachtwacht’ en niet te vergeten de meisjes van K3 bezorgen hen onvergetelijke avonturen!
Met de Studio 100 GO Pass kunnen je kids niet alleen genieten van de vele afleveringen van alle Studio 100-helden, maar ook spelletjes spelen, boeken lezen en muziekclips bekijken! 
Geniet van Studio 100 op Proximus TV, maar dat niet alleen! Je kids kunnen ook onbeperkt kijken op je smartphone, tablet of PC dankzij de app die in de bundel zit!
 
Promotie: Geniet van een maand gratis!

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: