Fiber komt naar jou!

Promo

Gratis installatie en activering

 • Supersnel en onbeperkt internet
 • Gratis installatie en activering
Kan ik fiber hebben?

Fiber gaat nu nog harder

Fiberklaar installeert end-to-end fiber, tot in het hart van jouw woning. Dit maakt het verschil in prestaties en garandeert je een ultrasnelle en stabiele verbinding.

Thuiswerken vanuit jouw sofa, genieten van jouw favoriete games of al jouw smart home toestellen bedienen: met fiber zijn de mogelijkheden onbeperkt!

Ontdek alle voordelen van deze technologie van de toekomst. Laat weten dat je interesse hebt voor fiber en schrijf je nu in!

Promo

Gratis installatie en activering

Business klant? Ik wil fiber voor mijn bedrijf

De 3 voordelen van fiber

Ongeëvenaarde snelheden zodat je in een mum van tijd bestanden, foto's, series of games kan downloaden en uploaden.

Een straffe verbinding voor het hele gezin, op al jouw apparaten, overal in huis.

Vliegensvlugge reactietijd zonder vertraging of onderbreking om je een voorsprong te geven op jouw tegenstanders.

Flex Fiber, jouw pack op maat

Stel jouw pack samen volgens jouw behoeften:

 • Een ongeëvenaarde internetervaring op jouw maat
 • Supervoordelige mobiele abonnementen
 • Een hoogwaardige Pickx TV -ervaring op al jouw schermen
 • Onbeperkte toegang tot Het Laatste Nieuws (digitaal)

Proximus fiber, de snelste van België

Download de Lord of the Rings trilogie in HD (30 GB)

Deel een vakantiefotoalbum met je familie (10 GB)

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

 1. Vul dit webformulier fiber in via de knop “Ik wil fiber”. Wij geven je aanvraag door aan Fiberklaar, de netwerkbouwer. Als je je nu al registreert, profiteer je van gratis installatie en activering. Je hoeft op dit moment nog geen Fiber-pack te kiezen. Met het webformulier geef je gewoon aan dat je interesse hebt voor fiber bij je thuis.

  Ik wil fiber

Vragen die je misschien nog hebt

Fiberklaar is de netwerkbouwer die fiber bij je thuis zal aanleggen. Ook bieden ze je gratis installatie aan (voorwaarden). Proximus biedt zijn fiberproducten en diensten aan op het Fiberklaar-netwerk en zal deze gratis activeren.

Zodra fiber in jouw woning is geïnstalleerd, nemen wij contact met je op om je Fiber-pack te kiezen.

Jouw glasvezelaansluiting is volledig gratis volgens de voorwaarden van Fiberklaar, de netwerkbouwer, die afhankelijk zijn van je stad/gemeente (zie voorwaarden). De activering van je Fiber-pack door Proximus is gratis. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, betaal je € 59 voor de installatie.

Als je vandaag je interesse in glasvezel toont, krijg je gratis installatie en activering van jouw toekomstige Proximus Flex Fiber pack (zie voorwaarden)

Dat hangt natuurlijk af van je huidige pack, je opties... en het pack dat je uiteindelijk zal kiezen. Zodra fiber is binnengebracht in je woning, kan je het Fiber-pack kiezen dat het beste bij jou past.

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

Ontdek de verschillende installatiestappen (en een korte video) op de website Fiberklaar: www.fiberklaar.be/nl/aanlegNieuw venster

Zodra het fiber aansluitpunt in je huis is geïnstalleerd, komen wij de modem installeren en je fiberproduct(en) activeren.

Als je de installatie bij ons aanvraagt, geef je meteen ook aan dat je later door ons gecontacteerd wil worden voor je Fiber-pack van zodra Fiberklaar fiber bij je thuis heeft geïnstalleerd. Twee vliegen in één klap dus! Maar je kan de installatie ook bij Fiberklaar aanvragen.

Wil je meer weten over fiber?

Klantendienst

Fiber evenementen

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Gratis installatie voor elke Proximus Internet-klant waarvan het installatieadres in aanmerking komt voor glasvezel, volgens de voorwaarden van Fiberklaar ( www.fiberklaar.be/aanpakNieuw venster ),het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De diensten worden pas geactiveerd van zodra Fiberklaar glasvezel aangelegd heeft en door een van onze technici op je adres is geïnstalleerd. De activatie door een technicus is inbegrepen bij elk Fiber-pack. Indien u opteert voor een ander fiber product buiten het pack, bijvoorbeeld Internet Fiber, zal een activeringskost van € 59 aangerekend worden voor een nieuwe installatie.

Waarom voor fiber of glasvezel kiezen?

Kiezen voor glasvezel is kiezen voor ultrasnel en ultrastabiel internet, ongeacht met hoeveel toestellen of mensen je online bent. Een fiberverbinding is de droom van gameliefhebbers en zij die graag razendsnel downloaden.

Tabel waarin koper- en glasvezelsnelheden worden vergeleken
Downloadsnelheid voor een bestand van 10 GB Uploadsnelheid voor een bestand van 10 GB
10 Gbps fibertechnologie 9,4s 1min20
Fiber 1 Gbps/100 Mbps 1min20 13min20
Koper 100 Mbps/30 Mbps 13min20 44min27

Ontdek hieronder de voordelen van fiber of glasvezel:

 • Glasvezel voor een razendsnelle internetverbinding
 • Glasvezel voor een uiterst stabiele internetverbinding
 • Glasvezel voor ultra high definition beeldkwaliteit
 • Glasvezel is niet duurder dan een traditionele verbinding
 • Glasvezel verhoogt de waarde van je woning