Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Apple TV

Entertainment als nooit tevoren

Apple TV

Vanaf i.p.v. € 199,99 € 69

Klaar om te kijken?

Verbind Apple TV 4K met jouw TV en geef je scherm een upgrade

 • Kijk live TV, films & shows in de allerbeste 4K HDR kwaliteit
 • Download al je favoriete apps rechtstreeks op je TV-scherm dankzijde geïntegreerde App Store 
 • Swipe alles vanop je iPhone, iPad or Mac naar het grote scherm
 • Eenvoudige en intuïtieve navigatie met de Apple TV afstandsbediening of Siri

Apple TV + epiccombo

+ ++

Je Apple TV 4K 32GB voor € 199,99 € 69 (eenmalige kost) bij het bestellen van een Epic combo full TV experience pack.

Wat krijg je bij dit pack?
40 GB voor je social, muziek- & video-apps, onbeperkt internet thuis en een fantastische tv-ervaring op je grote scherm met Apple TV!

Al een Epic combo full klant?  

Al je favoriete entertainment met Apple TV

 • Bekijk live TV via de Proximus Pickx-app
 • Voeg sport, series en films toe met onze tv-opties
 • Download jouw apps zoals YouTube, Netflix, ...
 • Krijg een gratis jaarabonnement op Apple TV+1 om de Apple Originals series & films te bekijken

Veelgestelde vragen

Ja hoor, als je nu al een Epic combo full klant (met decoder) bent, betaal je eenmalig € 69 en zal je ook een Apple TV krijgen.   Daarna is het wel de bedoeling dat je nog 2 jaar klant blijft, of je zal de restwaarde van de Apple TV moeten terugbetalen.

Ja hoor! Wanneer je kiest voor een Epic combo pack met Apple TV, zal er geen gewone decoder meer geleverd worden maar je hebt nog steeds een Proximus Pickx (= TV) abonnement waarbij je toegang hebt tot meer dan 80 zenders. Als de Pickx-app nog niet automatisch geïnstalleerd stond, kan je hem zelf downloaden via de geïntegreerde app store op je scherm.

Hoe kan ik mijn Epic/Myproximus account aanmaken/terugvinden?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om programma’s op te nemen of de ‘replay’-functie te gebruiken met de Pickx-app. Ook de ‘video op aanvraag’-catalogus is nog niet beschikbaar. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt.

Wanneer je kiest voor een Epic combo pack met Apple TV, zal er geen gewone decoder meer geleverd worden. Op dit moment zijn er nog redelijk veel verschillen tussen een Apple TV en een Proximus decoder. Van zodra onze nieuwste Android decoder klaar is, zullen echter veel van deze verschillen wegvallen.

 • Met je decoder heb je rechtstreeks toegang tot meer dan 80 zenders, raadpleeg je de tv-gids en zoek je je favoriete programma’s op per categorie, je kan deze zowel live als uitgesteld bekijken of opnemen om later te bekijken. Ook Netflix is rechtstreeks beschikbaar op je decoder (als je hierop een abonnement neemt).
 • Met een Apple TV heb je via de Proximus Pickx-app ook toegang tot deze 80 zenders, je kan live of uitgesteld (tot 36u) kijken, maar het zal voorlopig nog niet mogelijk zijn om programma’s op te nemen. Verder kan je al je favoriete apps downloaden (Netflix, Youtube, Instagram, ...) aangezien er een app store op je scherm staat. Je kan de tv bedienen met de nieuwe afstandsbediening of met behulp van Siri. Daarnaast kan je de inhoud van jouw iPhone gemakkelijk swipen naar het grote scherm. Kortom, het is een volledig andere tv-ervaring!

Een Google Chromecast sluit je net zoals een Apple TV aan op je TV via een HDMI-kabel. Daardoor kan je alle inhoud van jouw tablet of smartphone naar het grote scherm ‘swipen’/casten. Dit lukt zowel met Android als Apple smartphones, terwijl bij Apple TV de focus vooral op Apple toestellen ligt. Daarnaast kan je met beide toestelletjes de TV ook met je stem bedienen (met Google Assistant vs Siri) en hebben ze beide versies die 4K kwaliteit ondersteunen.

Het grote verschil is dat een chromecast er niet voor zorgt dat er een geïntegreerde app store op je TV-scherm verschijnt. Je zal dus niet rechtstreeks apps kunnen downloaden op je TV en zult altijd jouw smartphone nodig hebben. Ook voor gaming kies je beter voor een Apple TV. Daarnaast zal ook de TV ervaring anders zijn, te vergelijken met een Android smartphone vs Apple smartphone.

Een synoniem voor 4K is ‘Ultra HD’. Dit is een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Ultra HD is dus een zeer hoge resolutie, viermaal hoger dan ‘Full HD’ wat een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels heeft. Het komt er dus op neer dat je meer pixels te zien krijgt en hierdoor meer details op je tv kunt waarnemen. Deze scherpere weergave van beelden betekent een betere filmbeleving. Om hiervan te kunnen genieten heb je wel ook nog 4K content (films/series) nodig, een 4K televisie en een goede internetverbinding (bandbreedte van minstens 23 mbps).

High Dynamic Range (HDR) maakt de kleuren helderder en realistischer. Bovendien zie je veel meer details. Van de nieuwste film tot je favoriete serie: alles komt meer dan ooit tot leven.

Ja, een Apple TV kan aangesloten worden op elk tv-toestel dat een HDMI-aansluiting heeft! Zo maak je van elke TV een Smart TV! Om van 4K beeldkwaliteit te kunnen genieten heb je wel ook een 4K tv nodig.

Ja, dit kan zeker! Die koop je gemakkelijk online aan of later via je de MyProximus-app. Je vindt de aangekochte opties dan gewoon terug in je Pickx-app.
Toch zijn er drie uitzonderingen:

 • Koop je onze Movies & Series-optie dan zal je enkel de bijhorende zender kunnen bekijken, het zal op je Apple TV niet mogelijk zijn om naar de filmcatalogus te gaan. Dit kan wel via je smartphone (Pickx-app) of via www.proximuspickx.be.
 • Ook de tv-optie ‘Adult’ kan niet op de Apple TV bekeken worden wegens restricties van Apple. Je kan deze zenders enkel bekijken via een decoder.
 • Het is niet mogelijk om een Netflix abonnement te kopen via Proximus, tenzij je nu al zo’n abonnement hebt lopen via je Proximus-factuur, dan kan dit wel gewoon doorlopen. Een Netflix abonnement moet je dus kopen via de site van Netflix zelf.
Voorwaarden

Gecombineerde aanbieding met Apple TV 4K: Voor elke klant (bestaand of nieuw) die voor Epic combo full TV experience kiest geldt de prijs van € 69 i.p.v. € 199,99 voor een Apple TV. Bij keuze voor Apple TV wordt géén gewone Proximus decoder meer geleverd. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging van het abonnement binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Dit geldt niet wanneer de klant overschakelt naar een Tuttimus pack. Na 24 maanden kan opgezegd worden zonder dat er nog een restwaarde voor het toestel verschuldigd is. Zolang de voorraad strekt. Compatibel met andere promoties, zoals een korting op het pack Epic combo full TV experience, webpromotie, voorgaande en toekomstige ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een pack met een toestel en de ‘gecombineerde aanbiedingen’ van een smartphone met mobiel abonnement. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Info en voorwaarden op proximus.be/epic.

Promo op pack geldig van 01/04/2020 tem 16/08/2020 voor elke nieuwe internetabonnee die voor Epic combo full TV experience kiest. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding smartphone + abonnementen, gecombineerde aanbieding met Apple TV en de webdeal. Maandelijkse korting, waardoor je de eerste 3 maanden € 59/maand voor je Epic combo full TV experience betaalt. Nadien betaal je de gewone prijs. Eindeloze data in België & EU: je beschikt over 40 GB in België plus 20 GB onderweg binnen de EU om te surfen aan maximale snelheid voor je Epic apps. Eens je 40 GB / 20 GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België / aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0042/MB binnen de EU. De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps.

Webpromo geldig van 01/10/2019 t.e.m. 31/01/2021 voor elke nieuwe internet abonnee die op www.proximus.be/epic voor Epic combo full TV experience kiest. De totale waarde van de promotie is € 30 (€ 10/maand gedurende 3 maanden), zelfs bij eventuele wijzigingen van de basisprijs van het pack. Promo is niet cumuleerbaar met andere promo’s behalve met de nationale promo van € 59/maand gedurende 3 maanden, het gecombineerd aanbod smartphone + abonnementen en het gecombineerd aanbod met de Apple TV.

1 € 4,99/maand na afloop van gratis proefperiode. Eén abonnement per ‘Delen met gezin’-groep. Aanbod geldig tot 3 maanden na activering van een in aanmerking komend device. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing. Zie https://www.apple.com/benl/promo/

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: