×
×

5 redenen waarom een smartphone wél iets voor jou is

Gepubliceerd op 19/11/2018 in Gouden tips van…

5 redenen waarom een smartphone wél iets voor jou is

Tegenwoordig loopt zowat iedereen met een smartphone rond. En terecht, want het maakt het leven een pak simpeler. Maar misschien ben jij nog niet helemaal overtuigd van het nut van zo’n smartphone. Of heb je wat schrik dat het allemaal duur en ingewikkeld is. Wel, vandaag de dag is dat allemaal niet meer het geval. Kijk maar mee.

Laten we het allereerst eens hebben over de grote voordelen van zo’n smartphone. Want laat het duidelijk zijn. Ook als je geen jonge snaak bent, is het een handig hebbeding:

  • Om te beginnen kun je er makkelijk je agenda op bijhouden en je mailtjes lezen, maar net zo goed het nieuws checken en de openingsuren van winkels bekijken. En dat, waar je ook zit.
  • Er zitten ook een aantal handige hulpmiddelen in, zodat je niet telkens met aparte elektronische spullen moet zeulen. Denk maar aan een gps om je weg makkelijk te vinden. Maar ook zaken als een zaklamp en dictafoon heb je nu altijd bij je.
  • Bovendien heb je met de huidige generatie smartphones altijd een goede foto- en videocamera bij. Ideaal om onverwachte leuke momenten vast te leggen, maar net zo goed om ook op reis volop mooie kiekjes te nemen.
  • Wil je op elk moment contact houden met je familie en vrienden, zonder te bellen? Op je smartphone kun je makkelijk apps zoals Skype en WhatsApp installeren. En als je dat toch wilt, kun je er mee videobellen in binnen- en buitenland.
  • Of ben je iemand die graag films kijkt, muziek luistert of interessante artikels leest? En zou je dat graag overal willen doen, ook onderweg? Dan is een smartphone je ideale reisgezel. Want daarop kun je deze zaken zowel opslaan als direct bekijken vanop het internet.
Makkelijk te gebruiken. Zeker met onze hulp.

De huidige generatie smartphones zijn echt gebruiksvriendelijk en zitten logisch in elkaar. Kom langs in een Proximus Center in je buurt en laat je door onze collega’s helpen bij het kiezen en configureren van je eerste smartphone.

Bovendien kun je er terecht voor een gratis opleiding, waarin we je onder meer tonen hoe je:

  • surft met je smartphone,
  • informatie opzoekt met Google,
  • foto’s neemt en deze nadien terugvindt,
  • zelf verder je smartphone instelt,
  • en de juiste apps kiest en installeert.
En kost het mij niet elke maand extra geld aan mobiele data?

Als je op dit moment al een gsm-abonnement hebt, zit er altijd een hoop mobiel surfvolume in. Zonder dat je daar dus nog eens extra voor moet betalen. Zelfs onze Mobilus S heeft elke maand weer 1,5 GB mobiel surfvolume voor je klaarstaan, plus onbeperkte mobiele data voor een populaire app naar keuze. Via MyProximus kun je daarbij ook altijd exact volgen hoeveel mobiele data er nog in je bundel zit.

En wil je precies weten wat je met een GB aan mobiel surfvolume kunt doen? Wel, op deze speciale pagina leggen we het in detail aan je uit.

We selecteerden alvast deze ideale eerste smartphones voor je

Je kunt perfect een smartphone kopen voor minder dan 200 euro. En dat zonder een kat in een zak te kopen. Want vandaag de dag hebben ook deze smartphones vaak een degelijke batterij, goede camera en ga zo maar verder.

Weet je nog niet goed welke te kiezen? Dit zijn onze absolute aanraders als je op zoek bent naar een goede smartphone voor een zacht prijsje:

De Nokia 5 is zo’n ideaal toestel om kennis te maken met de wereld van de smartphones. Zeker omdat hij een eenvoudige versie van het besturingssysteem Android gebruikt, zonder onnodige toeters en bellen. En met de straffe batterij kom je makkelijk de dag door. 

Verder is de iPhone 6 een goede keuze als eerste smartphone. Hij is namelijk heel compleet voor zijn prijs én ziet er ook nog eens prachtig en stijlvol uit. Bovendien is de smartphone heel compact, zodat hij makkelijk in je broekzak of handtas past.

Wil je absolute topfoto’s met je nieuwe smartphone kunnen maken? Dan moet je gewoon voor de Samsung Galaxy A7 (2018) gaan. Die heeft namelijk liefst drie camera’s achteraan. Met de groothoek- en ultragroothoeklens valt niets buiten beeld. En het intelligente camerasysteem zorgt automatisch voor de juiste camera-instellingen.

Als alternatief hebben we daarnaast de LG G6 in onze webshop. Ook deze smartphone maakt met z’n dubbele camera van 13 megapixels achteraan mooie foto’s. Maar wat het toestel vooral speciaal maakt in z’n prijsklasse, is de beeldschermverhouding van 18:9. In mensentaal: je krijgt een groot scherm van 5,7 inch in een compact toestel. Ideaal om onderweg video’s te bekijken, bijvoorbeeld.

Daarnaast is ook de Huawei Mate20 Lite een aanrader. In de inkeping bovenaan het riante scherm van 6,3 inch zitten wel twee camera’s, naast de twee camera’s achteraan. Met een elegante look en zeer sterke batterij is het de perfecte eerste smartphone.

Of heb je een groter budget voor je nieuwe smartphone? Dan hebben we de Samsung Galaxy S8+ voor je klaarliggen. Er valt heel wat over te vertellen, maar een extrakrachtige batterij plus gezichtsherkenning zijn twee belangrijke eigenschappen. Bovendien maak je er altijd geweldige foto’s mee, ook bij weinig licht.


Zin gekregen in een nieuwe smartphone? Neem dan zeker eens een kijkje in ons speciale aanbod voor de eindejaarsperiode. Want het is hét ideale moment om een smartphone goedkoop op de kop te tikken! En je krijgt er bij een aantal zelfs een mooi cadeau bij.

Ja, ik wil een nieuwe smartphone

Of wil je deze en andere smartphones zelf eerst eens uitproberen? Kom langs in een Proximus Center in je buurt en we helpen je meteen ook bij je keuze

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: