Haal het beste uit je smartphone, van de kust tot in de Ardennen

Gepubliceerd op 17/06/2019 in Uit eerste hand

Haal het beste uit je smartphone, van de kust tot in de Ardennen

Onderweg wil je altijd bereikbaar zijn én mobiel internet gebruiken. Zonder onderbrekingen, uiteraard. Daarom blijven we ons netwerk versterken. Zo kan je altijd op ons rekenen, zelfs als het over de koppen lopen is.

Je zit goed bij ons

Wil je supersnel surfen, een topmoment sharen of muziek en video’s in hoge kwaliteit streamen? Dan zit je goed bij ons1.

Nieuwsgierig? Bekijk het bereik in jouw buurt.

Blijf overal verbonden

Een nog sterker netwerk, ook waar je het niet verwacht. Want natuurlijk zit je niet de hele tijd op je stoeltje thuis. Nee, je trekt er regelmatig op uit. En dan is het maar wat logisch dat je overal goed bereikbaar bent. Zelfs mobiel surfen en video’s binnenhalen hoort er dan weleens bij. Dat snappen we. Daarom zorgen wij dat je kan rekenen op een sterk netwerk, waar je ook bent.

Meer weten over ons netwerk

Wat mag je nog verwachten?

VoLTE

Geniet van een glasheldere geluidskwaliteit én je kan vlotjes bellen en surfen tegelijk. Ontdek snel of ook jouw toestel compatibel is.

4.5G

Surf, stream en share supersnel, zelfs onderweg. En met 5G werken we tegelijk al aan de opvolger ervan.

Connected cars

Maak zo een heuse wifi-hotspot van je auto, om je kinderen bezig te houden of à volonté muziek te streamen.

Fiber tot in je woning

Surfen, streamen én gamen aan lichtsnelheid, zonder kwaliteitsverlies, en dat ongeacht het aantal mensen of toestellen dat tegelijkertijd surft.

Voetnoten

  1. Het onafhankelijke bureau Commsquare test regelmatig het netwerk van Proximus. Tussen 05/06/2020 en 26/06/2020 reed de wagen met verschillende ontvangers 10,700 km langs Belgische wegen om overal de kwaliteit te meten. Meer info.
  2. Dekking niet alleen achter het raam van jouw huis of kantoor, maar ook op de plaats in het gebouw waar je je mobiele toestel dagelijks gebruikt.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen

Categorieën