Proximus+. Alle functionaliteiten van de nieuwe app op een rij!

Gepubliceerd op 04/04/2024 in Apps

Controle over je huis? Events vinden in de buurt? Je parkeersessie, je trein- en je busticket betalen? Het kan nu allemaal supereenvoudig in 1 app! Dankzij Proximus+ heb je maar 1 app nodig om alle digitale diensten die je dagelijkse leven makkelijk maken te gebruiken. Met geavanceerde functies onderverdeeld in 4 pijlers – MyProximus, Home, Neighbourhood en Mobility – biedt Proximus+ een naadloze en gepersonaliseerde gebruikservaring.

We laten je in dit artikel kennismaken met de verschillende functionaliteiten van de app. Benieuwd hoe je je digitale leven makkelijker kan managen? Let’s go!

Proximus+. Alle functionaliteiten van de nieuwe app op een rij!

Pijler 1: MyProximus – Volledige controle over je Proximus ervaring

MyProximus biedt je een centrale hub voor al je Proximus-services. Dit zijn enkele functies:

 • Beheer van je facturen en verbruik: Volg je verbruik in realtime, beheer je facturen en ontvang meldingen om onaangename verrassingen te vermijden.
 • Personalisatie: Pas je abonnementen, diensten en pakketten aan op basis van je behoeften en geniet van een op maat gemaakte Proximus-ervaring.
 • Klantenservice: Krijg directe toegang tot de klantenservice via de app en ontvang snelle ondersteuning voor al je vragen en problemen.
 • Enjoy: een overzicht van alle exclusieve klantvoordelen en verrassingen

Ben je nog geen Proximus klant? Geen probleem. Ook jij zal de app kunnen downloaden en gebruik maken van verschillende features.

Pijler 2: Home – Krijg inzicht in je energieverbruik

De Home-functionaliteit in Proximus+ helpt je om energie én geld te besparen. Hierbij enkele functies die de app je biedt:

 • Monitor je verbruik: Hoeveel water, gas en elektriciteit verbruik je? In Proximus+ kan je je energieverbruik monitoren dankzij handige overzichten en ramingen.
 • Bespaar op je energierekening: Op basis van je energieverbruik en -gewoonten kun je in een paar eenvoudige stappen gratis overstappen naar een andere leverancier voor een gunstiger tarief
 • Internetbeheer: Beheer je thuisnetwerk, controleer de snelheid en blokkeer apparaten.

Pijler 3: Neighbourhood – Verbinding met je lokale gemeenschap

Met de Neighbourhood-functionaliteit kan je eenvoudig in contact blijven met je lokale gemeenschap en op de hoogte blijven van wat er om je heen gebeurt:

 • Buurtforum: Deel nieuws, evenementen en nuttige informatie met je buren en ontdek wat er leeft in je buurt.
 • Restaurant boeken: Via de app kan je heel eenvoudig een restaurant reserveren.
 • Weerbericht: een tafel binnen of op het terras boeken? De app houdt je op de hoogte van de laatste weerberichten.

Pijler 4: Mobility – Je verplaatsingen waren nog nooit zo makkelijk

Met de Mobility-functies in Proximus+ worden je dagelijkse uitstapjes gemakkelijker én geoptimaliseerd:

 • Reisplanner: Plan je reis met behulp van realtime openbaar vervoersinformatie, verkeersupdates en alternatieve routes. Reserveer je tickets voor De Lijn en NMBS en betaal ze naadloos via de app.
 • Parkeren: Betaal je parkeerkosten eenvoudig via de app. Activeer slim parkeren en betaal enkel voor de werkelijke duur van je parkeersessie.

Binnenkort beschikbaar- Pijler 5: Wallet – je financiële buddy binnen de Proximus+ app

 • Met Cashback bespaar je terwijl je uitgeeft. Verdien automatische cashbacks bij het winkelen zowel online als offline bij onze partnermerken. Koppel je Belgische betaalrekeningen, winkel zoals je normaal zou doen, en zie je besparingen opstapelen.
 • Met Budget Manager bekijk je in één blik je uitgaven per categorie, stel je haalbare budgetdoelen in, en ontvang je tips die je spaarstrategie verbeteren.

Proximus+ is de app om je dagelijkse leven vanop één plaats te beheren. Of het nu gaat om je Proximus-diensten, het optimaliseren van je energieverbruik, het vinden van de beste route naar je bestemming of activiteiten in je buurt. Ontdek de pluskant van het leven.

Ontdek hier all info