OnePlus Nord CE 2 5G: eigenschappen en specificaties

Gepubliceerd op 10/03/2022 in Smartphones

OnePlus lanceert in 2022 de opvolger van haar Nord CE 5G, met tal van verbeteringen, krachtige prestaties en unieke cameramogelijkheden. Met de gloednieuwe OnePlus Nord CE 2 5G heb je een kwalitatief toestel in handen met heel wat mogelijkheden. Lees hier alles over deze smartphone.

OnePlus Nord CE 2 5G: eigenschappen en specificaties

1. Een opvallend uiterlijk

OnePlus pakt al enkele jaren uit met zijn dunne en elegante toestellen en dat is in 2022 niet anders. De OnePlus Nord CE 2 5G werd op dieet gezet en is hun dunste toestel ooit met 7,8 mm en een gewicht van slechts 173 gram. Toch moet hij zeker niet onderdoen voor zijn concurrenten dankzij zijn 6,43 inch Fluid AMOLED beeldscherm met 90 Hz verversingssnelheid.

Hij is trouwens HDR10+ gecertificeerd, wat betekent dat je geniet van rijke, heldere en diepe kleuren, ook tijdens het streamen op Netflix, Youtube of Amazon Prime Video.

Hij is verkrijgbaar in twee flashy kleuren, namelijk Gray Mirror met felle overtonen die het de look geven van gepolijst metaal en Bahama Blue waar je de kleuren van een exotisch strand in terugvindt. Het toestel ligt makkelijk in de hand met mooie rondingen.


2. De prestaties die je van OnePlus mag verwachten

De OnePlus Nord CE 2 5G heeft naast het OxygenOS 11-besturingssysteem van Android nog een superkracht die zorgt voor de beste gebruikerservaring tijdens het gamen, streamen of zelfs om sneller en beter foto’s te maken. We hebben het over de MediaTek Dimensity 900 chipset. Bovendien is deze smartphone compatibel met 5G en Wifi 6! Wist je trouwens dat Proximus de eerste operator is die dit 5G-netwerk uitrolt in België?

Trouwens, wist je dat de OnePlus Nord CE 2 5G een van de smartphones is die nog een 3.5 mm jack-aansluiting heeft? Wie geen fan is van draadloze oortjes of koptelefoons, kan nog oldskool deze aansluiting gebruiken. Je kan er bovendien ook 2 simkaarten in kwijt én een micro-SD om het geheugen uit te breiden tot 1 TB, als je niet voldoende hebt aan 8 GB Ram-geheugen en 128 geheugen.


3. Altijd de beste beelden

Wat camera’s betreft, moet de OnePlus Nord CE 2 5G zeker niet onderdoen voor zijn concurrenten uit dezelfde prijsklasse. Aan de achterkant van de smartphone zit een drievoudige AI-cameramodule met een 64 MP hoofdcamera, een 8 MP ultragroothoeklens en een 2 MP macrolens. Aan de voorkant vind je ook nog een 16 MP selfiecamera.

Om in alle omstandigheden de best mogelijke beelden te schieten, krijg je een Portretmodus met Bokeh Flare filter voor speciale effecten en een Nightscape modus om ook in het donker steeds heldere beelden te krijgen.

Je filmt nu ook haarscherpe beelden in 4K, zelfs bij onstabiele lichtinval dankzij de Improved Backlit-optie en kleuroptimalisatie. Je feestfoto’s zien er in de toekomst dus stukken beter uit! Verder heb je de Super Slow Motion, Time-lapse en een video editor om je beelden te bewerken on the go.


4. Een krachtige batterij

De OnePlus Nord CE 2 5G beschikt over een krachtige 4.500 mAh batterij om van al dat moois te genieten. Bij normaal energieverbruik zonder games, videostreaming en andere energievretende apps, kan deze OnePlus Nord CE 2 5G het tot wel twee volle dagen volhouden. Hij is bovendien compatible met 65W SUPERVOOC Fast Charging, al moet je die snellader er wel apart bij kopen. Daarmee kan je de batterij in amper 15 minuten opladen zodat hij nog een volledige dag meegaat.


Klaar om de OnePlus Nord CE 2 5G in huis te halen en te genieten van alles wat hij te bieden heeft? Haast je dan naar onze webshop en kies het model dat je het meest aanstaat.

Ja, ik wil mijn OnePlus Nord CE 2 5G bestellen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie