OnePlus Nord 3 5G: alles wat je wil weten

Gepubliceerd op 14/09/2023 in Smartphones

OnePlus brengt ook in 2023 weer een gloednieuwe smartphone op de markt. Met de prestaties die je mag verwachten van een high-end smartphone, biedt hij je tal van interessante features in combinatie met uitstekende camera’s.

OnePlus Nord 3 5G: alles wat je wil weten

1. De beste kwaliteit foto’s

Het merk OnePlus dankt haar populariteit vooral aan de kwalitatieve foto’s die je met de smartphones kan maken. De OnePlus Nord 3 5G is zeker geen uitzondering. Je krijgt een Sony IMX 890-hoofdcamera van 50MP om verbluffend heldere beelden mee te maken met diepe kleuren. Daarnaast vind je aan de achterzijde ook een 8MP Ultra Wide-camera en een 2MP Macro-lens. De camera aan de voorzijde biedt je nog 16MP voor je knapste selfies.

Je bekijkt jouw schitterende foto’s en video’s op het 6.74 inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz, voor een ongekende vloeiendheid, en een naadloos plat beeldscherm.


2. Supersnel laden en een hele dag genieten

De OnePlus Nord 3 5G heeft een batterij om U tegen te zeggen. Deze smartphone laadt sneller op dan ooit, met behulp van 80W SuperVOOC. De 5.000 mAh-batterij gaat dan ook zonder problemen 24 uur mee bij normaal gebruik. Zo geniet je volop van alles wat deze smartphone te bieden heeft.

Wil je ongestoord genieten van je entertainment? Dan is de Alertslider iets voor jou. Daarmee behoud je gemakkelijk de controle over het volume en je verschillende meldingen.


3. Efficiënt multitasken, altijd en overal

Met een Flagship-grade 4nm chipset, intelligent RAM-beheer en tot 16 GB RAM heb je met de OnePlus Nord 3 5G een krachtige smarpthone in handen. Het is de ideale partner voor meesterlijke multitaskers, want je kan tot wel 44 apps tegelijk open houden zonder haperingen. Dankzij de 3+4 jaar gegarandeerde updates blijft je gebruikservaring ook steeds soepel verlopen.

Zoals de naam al laat merken, is de OnePlus Nord 3 5G ook compatibel met 5G. Dat betekent dat je overal geniet van supersnel mobiel internet! Wist je trouwens dat Proximus de eerste operator is die dit nieuwe netwerk uitrolt in België ?


Overtuigd door de nieuwe OnePlus Nord 3 5G? Begrijpelijk, die wil je natuurlijk zo snel mogelijk in handen krijgen. Ga snel naar onze webshop om deze smartphone te bestellen en haal hem meteen in huis.

Bestel je OnePlus Nord 3 5G nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie