Met een voet in de actualiteit

Gepubliceerd op 12/05/2020 in Sectoren

In snel veranderende omgevingen zoals contentproductie teams blijft verhalen vertellen belangrijk en is samenwerking steeds noodzakelijk. We stellen journalisten in staat om gemakkelijk content te verzamelen, te produceren en te delen met elk platform. Onze oplossingen vereenvoudigen uw werk en verbeteren het creatieproces van contentdistributie.

Met een voet in de actualiteit

Produceer hoogwaardige multi-media content

Film en produceer multi-mediacontent in cruciale situaties. Als contentproducent heb je als geen ander een stabiel netwerk nodig voor het delen van videocontent voor postproductie. Behoud kwaliteit, continuïteit en stabiliteit tijdens het produceren en delen van content.

Tijdelijke connectiviteit waar dan ook

Mobiliteit is uiterst belangrijk voor het produceren van content. U moet op de plek van het nieuws zijn. Met tijdelijke connectiviteit kunt u overal content creëren. Onze oplossing zorgt ervoor dat men van vrijwel overal content kan maken en verspreiden.

MaM: Verzamel uw media content op 1 plaats

Met het Media Asset Management-systeem kunt u al uw media-inhoud uit verschillende datastromen samenbrengen. Met automatische tagging en conversie van content kunt u alle inhoud beheren, van print tot mobiel.

Zet een centrale hub op om al uw content te beheren

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team