Online sterker staan met je zaak? Gratis workshops in heel Vlaanderen!

Gepubliceerd op 20/08/2018 in Events & activiteiten

Online sterker staan met je zaak? Gratis workshops in heel Vlaanderen!

Voor jouw zaak is er de voorbije jaren waarschijnlijk veel veranderd. Het internet heeft zowat elke sector door mekaar geschud. Online aanwezigheid is ondertussen geen optie meer - het is een absolute must. Is jouw bedrijfswebsite verouderd? Of vraag je je nog steeds af of het internet jouw zaak wel kan helpen? Dan zijn de workshops van Proximus, UNIZO en Google echt wat voor jou!

Waarover gaat zo’n workshop?

Goeie digitale expertise vinden is niet makkelijk. En soms zelfs niet betaalbaar voor een klein bedrijf. Maar daar willen Proximus, Google en UNIZO wat aan doen. Wij geven gratis sessies over alles dat digitaal is. Enkel en alleen om jouw zaak op het juiste online spoor te zetten.

Wat je mag verwachten? Gratis digitaal advies. Concrete tips over websites en alles wat daarmee te maken heeft. Korte oefeningen om de tips onmiddellijk in praktijk om te zetten. Kortom: interactieve sessies die jou en je zaak online op weg helpen. Geschikt voor élke ondernemer, ongeacht je voorkennis of portefeuille.

Een koffer vol onbetaalbaar advies

Op onze sessies krijg je geen droge theorie, maar écht concrete tips. Je gaat naar huis met ...

  • een duidelijk idee over welke inhoud cruciaal is voor je webteksten;
  • slimme tips over hoe je meer bezoekers naar je site haalt;
  • alle info over zoekmachine-optimalisatie en adverteren in Google;
  • handige tools die helpen bij het maken en verbeteren van een website;
  • quick-wins die je site in 1-2-3 succesvol maken.
Workshop bijwonen?

Op de sessies van Proximus, UNIZO en Google steek je ongetwijfeld veel op dat je later effectief in je zaak kan gebruiken. En je moet er niet eens ver voor pendelen, want onze experts doorkruisen het hele land. Er gaan sessies door in alle uithoeken van Vlaanderen, Brussel én Wallonië. Op deze pagina vind je vast een sessie die in jouw agenda past.

Is de website van jouw zaak dringend aan vernieuwing toe? Of heeft je bedrijf nog helemaal geen webpagina? Kom naar onze workshops! Ze zijn gratis, bij jou in de buurt en ongelooflijk leerrijk!

Ik schrijf me in!

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar