“Bizz Online doet het beter en sneller dan ik.”

Gepubliceerd op 26/09/2018 in Jouw verhalen

“Bizz Online doet het beter en sneller dan ik.”

Anouk is zaakvoerster van Boost. Ze biedt training en coaching op maat en gebruikt een allesomvattende aanpak om het beste in sporters naar boven te halen. Wat ze níét graag doet: haar facturatie en sociale media. We vroegen Anouk hoe dat komt.

Naam               :   Anouk Doore
Functie           :   Sportcoach
Zaak                 :   Boost Body Mind
Haar ding      :   Een zo compleet mogelijke aanpak om het beste in sporters naar boven te halen
Website         :   boostbodymind.be

Slim communiceren? Tijdrovend

“Ik communiceer over mijn zaak via mijn website en sociale media. Maar ik geef toe: het kan een pak professioneler.” Anouk stopt veel tijd in haar online communicatie. Daarom laat ze dat werk liever over aan experts. “Een website vraagt goed beeldmateriaal, net zoals foto’s voor sociale media. Erg tijdrovend allemaal. Ik geef veel liever trainingen.”

“De nieuwste technologieën? Hoef ik niet wakker van te liggen, ik heb Bizz Online.”

Snelle aanpassingen dankzij Bizz Online

Anouk vond die experts bij Bizz Online. “Het grootste voordeel van Bizz Online? Ik hoef niet wakker te liggen van de nieuwste technologieën om een goed presterende website te hebben. Er staan altijd mensen klaar om heel makkelijk aanpassingen door te voeren.”

Experts die meedenken

“Bizz Online heeft me zeker werk uit handen genomen. Door sneller te werken én door dingen te suggereren waar ik zelf niet aan gedacht had. Neem nu referenties toevoegen aan mijn website. Zonder Bizz Online was ik dat nu nóg aan het uitzoeken.”

Anouk wil Bizz Online zeker aanraden aan startende ondernemers. “Beginners klagen vaak dat ze niet genoeg tijd hebben voor hun zaak, hun echte passie. Omdat ze dingen willen doen waar ze geen expert in zijn. Mijn ervaring: laat dat over aan de specialisten van Bizz Online, zij doen dat beter en sneller.”

Hoe Bizz Online úw zaak vooruithelpt

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar