×
×

Help, mijn iPhone is geblokkeerd

door JohanWist je dat…21/12/2017

Help, mijn iPhone is geblokkeerd
Heeft u te vaak de verkeerde code ingetoetst om uw iPhone te ontgrendelen? Dan wordt hij, als veiligheidsmaatregel, geblokkeerd. Toch zijn er enkele manieren om die blokkering op te heffen en weer toegang te krijgen tot uw geliefde telefoon.

Er zijn drie manieren om een geblokkeerde iPhone opnieuw tot leven te wekken. Jammer genoeg moet u wel bij alle drie de telefoon resetten. Maar geen nood, na de reset kunt u alle bestanden en gegevens terugzetten.

iCloud

De eerste manier om de blokkering op te heffen, is door uw telefoon te zoeken in iCloud, de online dienst van Apple (www.icloud.com/find).Let wel op, deze optie lukt wel alleen als uw telefoon een wifi-signaal of een gsm-verbinding kan ontvangen. Klik bovenaan op ‘Alle Apparaten’ en kies voor de vergrendelde telefoon. Klik daarna op het vuilbakje om de telefoon te wissen. Daarna kunt u de fabrieksinstellingen herstellen of een reservekopie terugzetten. U kunt dan meteen ook een nieuwe toegangscode kiezen.

iTunes

Heeft u uw telefoon al met iTunes gesynchroniseerd? Dan kunt u hem ook via dit programma herstellen. Verbind uw gsm met uw computer en start iTunes op. Klik op het icoontje van uw iPhone en kies ‘Herstel iPhone’. Als u ‘Vind mijn iPhone’ in uw telefooninstellingen heeft aangezet, zal iTunes vragen dit eerst uit te schakelen. Daarna zal uw gsm gewist worden en kunt u eventueel een reservekopie terugzetten.

Herstelmodus

Lukt geen van bovenstaande methodes? Dan moet u uw telefoon handmatig in herstelmodus zetten. Schakel uw telefoon uit en houd dan de aan/uit-knop en de thuisknop allebei ingedrukt. Doe dit tot u ‘Verbind met iTunes’ ziet. Daarna kunt u de telefoon aan uw computer koppelen en hem via iTunes herstellen.

Moet u uw telefoon regelmatig deblokkeren omdat u uw code wel eens durft te vergeten? U kunt deze beveiliging ook uitschakelen in de instellingen van uw telefoon, maar dat brengt natuurlijk wel risico’s mee. Als u uw telefoon kwijtspeelt of hij wordt gestolen, kan de dief (of eerlijke vinder) probleemloos in uw gsm rondsnuffelen.

Meer nieuws over:

  • toestellen
  • Apple
  • iPhone
  • geblokkeerde iPhone

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar


Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar