×
×

Zo heeft onze Bizz Expert Tegels Van Riel helpen kiezen

door JohanJouw verhalen02/10/2017

Zo heeft onze Bizz Expert Tegels Van Riel helpen kiezen
Dat Philippe Van Riel in de voetsporen van zijn vader en grootvader zou treden, was niet meer dan logisch. Ondernemen is hem met de paplepel ingegeven. Maar zijn tegelbedrijf leiden doet Philippe wel op zijn manier: met oog voor service en een eigen kijk op dienstverlening. En die visie vond hij ook terug bij de Bizz Expert toen hij onlangs klant werd bij Proximus.

Derde generatie

“Ik heb eigenlijk een opleiding elektronica achter de rug. Maar kijk: het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na twee jaar hogere studies heb ik beslist dat ik toch liever in de voetsporen van mijn grootvader en vader zou treden. De derde generatie Tegels Van Riel was geboren”, steekt Philippe Van Riel van wal.

Service als troef

Ondertussen draait Philippe al 25 jaar mee in het tegelvak, en is Tegels Van Riel uitgegroeid tot een kmo met 8 werknemers. “Onze grootste troef is onze eigen plaatsingsdienst. Zo houden we alles zelf in de hand: de toonzaal, de verkoop en de plaatsing”, vertelt Van Riel. “Verkopen vind ik trouwens het leukste deel aan mijn job: het sociale contact en zorgen dat mensen de service krijgen die ze verdienen.”

“Al mijn telecomoplossingen in 1 pakket én een prima service: Proximus was de logische keuze.”

De juiste tools zijn crucial

“De opmetingen en de opvolging van de werven doe ik zelf. Zo hou ik bij de klanten de vinger aan de pols en heb ik een goed overzicht van waar onze medewerkers mee bezig zijn. In de namiddag hou ik de administratie van het bedrijf bij, althans dat probeer ik toch (lacht)”, gaat Philippe verder. “Maar om de klanten de dienstverlening te geven die ze verdienen, heb ik wél de juiste tools nodig. En die vond ik recent bij Proximus.”

Bizz Expert Rudy, de telecom-allesweter

“Ik ben heel lang klant geweest bij Belgacom, en voor de vaste lijn is dat altijd zo gebleven. Voor onze gsm-abonnementen heb ik 6 maanden geleden opnieuw voor Proximus gekozen, na wat omzwervingen bij de concurrentie”, vervolgt Van Riel.

De keuze voor Proximus was logisch: “Ik ben lid van het zakelijke BNI-netwerk, een verzamelplek voor zelfstandige ondernemers. Daar leerde ik Rudy kennen. Rudy is een Bizz Expert bij Proximus, een echte allesweter op het vlak van telecom. Op mijn vraag nam hij ons hele telecomverhaal onder handen. Met succes, want mijn factuur is een flink pak gedaald en tegelijk is het servicelevel heel wat gestegen!”

Alles-in-éénpakket

Tegels Van Riel heeft dankzij Bizz Expert Rudy zijn zaakjes nu goed op orde: “Dankzij de expertise van Rudy hebben we nu een heel interessant alles-in-éénpakket met vaste en mobiele telefonie en met internet. Ik werk ook soms van thuis uit - een zelfstandige is nooit klaar, weet je (lacht) - dus internet voor thuis en Proximus TV zitten ook in het pack. En alles op één factuur, da’s pas handig!”

Ontdek vandaag nog

Meer nieuws over:

  • Bizz Expert
  • Bizz All-in
  • Philippe Van Riel
  • AJC Conseils

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar