Uw PLC adapter Wi-Fi Extender resetten

Is het controlelampje dLAN van uw PLC-adapter Wi-Fi Extender rood? Dan communiceert hij waarschijnlijk niet langer correct met de PLC-adapter die aangesloten is op uw b-box. U dient uw Wi-Fi Extender en uw PLC-adapter te resetten en vervolgens opnieuw te synchroniseren.

Kies uw PLC-adapter Wi-Fi Extender (of Wi-Fi Extender). Heeft het 2 of 4 controlelampjes?

Wi-Fi Extender met 2 controlelampjes

CPL à un témoin lumineux

Reset

1. Druk gedurende ongeveer 12 seconden met een papierklem op de knop aan de onderkant van de Wi-Fi Extender. Uw Wi-Fi Extender is gereset.
  2. Druk gedurende ongeveer 20 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op uw b-box. Uw PLC-adapter is gereset. Nu dient u uw Wi-Fi Extender en de PLC-adapter opnieuw te synchroniseren.
    PLC reset knopp
Uw Wi-Fi Extender resetten (2 LEDs) Ontevreden over wifi of de beeldkwaliteit van uw tv? Reset uw Wi-Fi Extender en uw PLC.

Synchronisatie

1. Haal de kabels uit de Wi-Fi Extender en steek hem in een stopcontact in de buurt van de b-box. Wacht 45 seconden.
  2. Druk gedurende 2 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op uw b-box.
  3.  Druk gedurende 2 seconden op de knop dLAN van uw Wi-Fi Extender. Wacht tot het controlelampje dLAN van de Wi-Fi Extender wit wordt en blijft branden.
  4. Druk gedurende 2 à 3 seconden op de knop WPS lampje of WPS lightvan uw b-box tot het controlelampje begint te branden.
  5. Druk kort op de knop dLANvan de Wi-Fi Extender.
  6. Het lampje Wi-fivan de Wi-Fi Extender zal knipperen gedurende maximaal 2 minuten. Wanneer het lampje wit wordt, is de synchronisatie beëindigd.
  7. Wanneer de controlelampjes branden en niet langer knipperen, sluit u uw Wi-Fi Extender weer aan op zijn oorspronkelijke plaats.

Synchronisatie van uw Wi-Fi Extender (2 LEDs) U hebt uw Wi-Fi Extender gereset of u hebt een aparte Wi-Fi Extender, zonder PLC gekocht? Dan moet u deze synchroniseren met uw PLC. We leggen u uit hoe.

Wi-Fi Extender met 4 controlelampjes

Wi-Fi Extender met 4 controlelampjes

Reset

1. Druk gedurende ongeveer 20 seconden met een papierklem op de knop aan de zijkant van de Wi-Fi Extender.  Uw Wi-Fi Extender is gereset.
    Wi-Fi Extender reset knopp
  2. Druk gedurende ongeveer 20 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op uw b-box. Uw PLC-adapter is gereset. Nu dient u uw Wi-Fi Extender en de PLC-adapter opnieuw te synchroniseren.
    PLC reset knopp

Synchronisatie

1. Haal de kabels uit de Wi-Fi Extender en steek hem in een stopcontact in de buurt van de b-box. Wacht 45 seconden.
  2. Druk gedurende 2 seconden met een papierklem op de knop aan de zijkant van de Wi-Fi Extender.
  3. Druk gedurende 2 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op uw b-box. Wacht tot het controlelampje dLAN van de Wi-Fi Extender groen wordt en blijft branden.
  4. Druk gedurende 2 à 3 seconden op de knop WPS lampjeof WPS lampjesvan uw b-box tot het controlelampje begint te branden.
  5. Druk op de knop PLCof van de Wi-Fi Extender.
  6. Het lampje Wi-fi van de Wi-Fi Extender zal knipperen gedurende maximaal 2 minuten. Wanneer het lampje groen wordt, is de synchronisatie beëindigd.
  7. Wanneer de controlelampjes branden en niet langer knipperen, sluit u uw Wi-Fi Extender weer aan op zijn oorspronkelijke plaats.