Een extra Proximus-mailbox toevoegen

U kunt de mailbox die u kreeg bij uw internetabonnement beheren via MyProximus. Bovendien kunt u ook uw andere Proximus-mailboxen toevoegen. Zo beheert u al uw e-mailberichten tegelijk en vanop één plaats.

1. Log in op MyProximus om uw e-mailinstellingen te beheren.

Beheer uw e-mailinstellingen
  2. Klik op Een externe mailbox toevoegen in de box E-mails. Opgelet, als u uw mailbox nog niet eerder gebruikt hebt, dan moet u eerst het wachtwoord wijzigen. Als u het beschikbaar aantal mailboxen heeft opgebruikt, dan kunt u geen nieuwe mailboxen meer toevoegen.
  3. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in van de mailbox die u wilt toevoegen en klik op Toevoegen.

Deze mailbox verschijnt onmiddellijk in het dropdownmenu van de box E-mails. Lees hoe u e-mails verzenden en ontvangen kunt met Proximus Webmail of stel e-mail in op uw gsm, tablet of computer (Outlook, Apple Mail, enz.).