×

Wachtwoord van uw mailbox

Bent u het wachtwoord van uw mailbox vergeten? Log in op MyProximus om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als u uw mailbox voor het eerst gebruikt, activeer uw mailbox door het tijdelijke wachtwoord op uw activeringsbrief in te geven.

Kunt u niet inloggen op MyProximus, omdat u geen klant bent? Contacteer onze klantendienst.

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken. Login of wachtwoord van MyProximus vergeten?

Bekijk uw producten
  2. Klik op Proximus Mail.
  3. Selecteer de gewenste mailbox in het dropdownmenu links. U kunt uw mailbox niet vinden? Als uw mailbox nog niet aangemaakt is, maak een mailbox aan of maak een alias aan. (Wat is het verschil tussen een mailbox en een alias?)
    Kies een mailbox uit het dropdownmenu.
  4. Vul de velden in:
    • In het veld Geef het nieuwe wachtwoord in rechts, typ een wachtwoord dat tussen de 8 en 15 karakters lang is, minstens 1 nummer en 1 hoofdletter bevat, speciale karakters zijn toegestaan. Speciale karakters zijn toegestaan.
    • Herhaal het wachtwoord in het veld Bevestig het nieuwe wachtwoord.
      Kies een nieuw wachtwoord en bevestig het nogmaals.
  5. Klik vervolgens op Aanpassen. Als uw nieuwe wachtwoord goed werd geregistreerd, dan ziet u een bevestigingsbericht.

De wijziging geldt automatisch voor alle e-mailadressen die gelinkt zijn aan deze mailbox. Vanaf nu moet u dit wachtwoord zowel gebruiken om e-mail in te stellen op uw gsm, tablet of computer.