Je toestellen op Call Connect aansluiten

Met Call Connect kun je je telefoontoestellen eenvoudig aansluiten op je modem. Installeer meer toestellen met een LAN switch of sluit je analoge fax of deurtelefoon aan met een ATA box.

Welke kabel heb je nodig?

Om je telefoon te verbinden met je modem, heb je een IP-kabel nodig. Een IP-kabel is een gewone netwerkkabel die ook gebruikt wordt om computers onderling met elkaar of met het internet te verbinden.

Er wordt een IP-kabel van 2 meter bij je toestel geleverd. Extra IP-kabels kun je aankopen in een elektronica- of doe-het-zelfzaak. Vraag naar een UTP Cat5e netwerkkabel. Raadpleeg een elektricien als je een kabel nodig hebt van meer dan 5 meter of wandcontactdozen wilt laten installeren.

Hoe sluit je je toestellen aan?

Onze technicus komt je telefoontoestellen aansluiten. Contacteer ons voor een afspraak. Als je een vervangtoestel ontvangen hebt, dan kun je dit zelf doen.

Ben je op zoek naar een handleiding voor je toestel? Download de handleiding voor je Call Connect-toestel.

Je kunt maximaal 4 toestellen aansluiten op de gele poorten van je modem als deze nog niet in gebruik zijn. Als de poorten van je modem al in gebruik zijn, gebruik dan een LAN switch om extra toestellen aan te sluiten. Je toestel kan verschillen van het toestel in de afbeeldingen.

1. Sluit je toestel aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van je toestel en een van de gele poorten van de modem.

Verbind de internetpoort van uw toestel met de gele poort van de modem.

2. Sluit je toestel aan op het stopcontact.

Sluit de stroomadapter van de Yealink aan op het stopcontact.

3. Heb je ook internet?

Sluit een IP-kabel aan op de ethernetpoort van je computer en de PC-poort van je toestel. Je kunt je computer ook verbinden via een wifi-netwerk.

Verbind de ethernetkabel tussen uw pc en de PC-poort van uw Yealink.

Als je toestel een Dit icoon ziet eruit zoals een hoofdtelefoon. of EXT aansluiting heeft, dan kun je een hoofdtelefoon aansluiten.

Je toestel is nu aangesloten en aan het opstarten.

Je kunt maximaal 4 toestellen aansluiten op de gele poorten van je modem als deze nog niet in gebruik zijn. Als de poorten van je modem al in gebruik zijn, gebruik dan een LAN switch om extra toestellen aan te sluiten.

Als je reeds een antenne hebt aangesloten en enkel je telefoontoestel wilt installeren, ga dan verder vanaf stap 3.

1. Sluit de antenne van je toestel aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van de antenne en een van de gele poorten van de modem.

De antenne is zwart en vierkant. Sluit de kabel aan op de internetpoort van de antenne en de gele poort van de modem.

2. Sluit de antenne aan op het stopcontact.

Sluit de antenne aan op het stopcontact.

3. Sluit het basisstation aan op het stopcontact.

Sluit het basisstation waar uw telefoon in past aan op het stopcontact.

4. Plaats de oplaadbare batterijen in je toestel en je toestel in het basisstation.
  5. Druk 5 seconden op Het icoon ziet eruit als een zwarte telefoon met cirkeltje eronder. om je toestel in te schakelen.

Je toestel is nu aangesloten en aan het opstarten.

Je toestel wordt niet onmiddellijk gedetecteerd?

• Druk 5 seconden op de Het icoon bevindt zich op de antenne en ziet eruit als een wifi-icoon. knop van de antenne.
  • Druk op de OK toets van je toestel.
  • Selecteer Settings > Registration > Register Handset.

Je kunt maximaal 4 toestellen aansluiten op de gele poorten van je modem als deze nog niet in gebruik zijn. Als de poorten van je modem al in gebruik zijn, gebruik dan een LAN switch om extra toestellen aan te sluiten.

1. Sluit je toestel aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van je toestel en een van de gele poorten van de modem.

Verbind de interpoort van uw toestel en de gele poort van de modem.

2. Sluit je toestel aan op het stopcontact.

Sluit de stroomadapter van uw toestel aan op het stopcontact.

Optionele microfoons kun je aansluiten op de Het icoon heet mic. poorten aan de zijkanten van je toestel.

Je toestel is nu aangesloten en aan het opstarten.

Analoge faxen of deurtelefoons hebben een klassieke telefoonaansluiting, waardoor je deze niet op dezelfde manier kunt aansluiten als je toestellen. Onze technicus installeert een ATA box met 2 extra poorten waarmee je je analoge fax of deurtelefoon kunt verbinden.

Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

1. Sluit de ATA box aan op de modem.

Sluit de IP-kabel aan op de internetpoort van de ATA box en een van de gele poorten van de modem.

Sluit de kabel aan tussen de internetpoort van de ATA box en de gele poort van de modem.

2. Sluit de ATA box aan op het stopcontact.
  3. Sluit je fax of deurtelefoon aan op een van de witte Phone-poorten van de ATA box.

Je toestellen zijn nu aangesloten op de ATA box.

Als je een alarm wilt aansluiten, dan heb je een klassieke vaste lijn nodig. Je kunt het alarm niet aansluiten op een ATA box.

Meerdere toestellen aansluiten met een LAN switch

Om te kunnen bellen, moeten je telefoons verbonden zijn met je modem. Maar wat als er niet genoeg vrije poorten zijn op de modem om al je toestellen aan te sluiten? Installeer een LAN switch.

Onze technicus verbindt de LAN switch met je modem. Je sluit je toestellen op de LAN switch aan met een IP-kabel. Als je LAN switch Power over Ethernet ondersteunt, dan hoef je geen afzonderlijke stroomadapters meer te gebruiken voor je toestellen.

Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.