×

Hoe live tv kijken via de tv-app of website?

U kunt Proximus TV kijken via de app of via de website binnen België en de Europese Unie. Aktiveer hiervoor de localisatie op uw iOS-, Android- of Windows-toestel of indien u verbonden bent via wifi. In de Europese Unie zijn de roamingkosten afgeschaft.

De zendervolgorde van Proximus TV op uw gsm, tablet of computer is dezelfde als op uw televisietoestel thuis. Als u deze volgorde wilt aanpassen, moet u dat dus doen via uw televisietoestel.

• Proximus TV application
    Live tv kijken via de app
  • Live tv kijken via uw computer

Live tv kijken via de app

Proximus TV application
  1. Open de Proximus TV-applicatie op uw gsm of tablet. Als u de applicatie nog niet hebt, moet u deze eerst downloaden.
  2. De eerste keer moet u inloggen met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als u er nog geen hebt, moet u eerst een MyProximus-account aanmaken.
  3. Om live tv te kijken:

• In Nu op tv vindt u de actuele programma's op de eerste kanalen van uw decoder.
    • In Zenderlijst vindt u alle beschikbare zenders, huidige programma's en hun status.

Live tv kijken via uw computer

1. Surf naar www.proximustv.be.
    Let op, uw computer moet voldoen aan een aantal systeemvereisten: u kunt Proximus TV bijvoorbeeld niet bekijken met Google Chrome, en de plug-in Microsoft Silverlight 4 (of hoger) moet geïnstalleerd zijn op uw computer.
  2. De eerste keer moet u inloggen met uw MyProximus-login en -wachtwoord. Opgelet: u moet de login en het wachtwoord de MyProximus-beheerder gebruiken. Als u er nog geen hebt, moet u eerst een MyProximus-account aanmaken.
  3. Om live tv te kijken:

• Selecteer Menu > Film & TV > Live TV en klik vervolgens op het icoon Play om de laatst bekeken zender opnieuw te openen.
    • Selecteer Menu > Film & TV > Tv-gids en kies een zender die is aangeduid met het icoon Live TV en vervolgens een programma. Klik daarna op Bekijken of Bekijken in hd.

4. Om te zappen, klikt u gewoon op een zender in de lijst rechts op het scherm.