×

Pickx-app bekijken op een tv-scherm via Chromecast

U kunt uw Proximus Pickx-app dankzij Google Chromecast weergeven op een groter scherm (een tv-scherm, een computerscherm). Voorwaarde is dat uw gsm of tablet verbonden is via hetzelfde wifi-netwerk als de Google Chromecast.

1. Sluit uw Google Chromecast aan op uw tv.
  2. Sluit uw gsm of tablet aan op hetzelfde Proximus wifi-netwerk als de Chromecast die is aangesloten op uw tv (geen Public Wi-Fi). Het Chromecast-pictogram  verschijnt rechtsboven in het scherm van uw mobiele telefoon of tablet.
  3. Druk op en selecteer het toestel waarop u uw tv wilt bekijken (bijvoorbeeld uw tv).
  4. Kies in de Pickx-app het uit te zenden programma en start de weergave.
  5. Wanneer het geselecteerde programma op het andere apparaat wordt afgespeeld, wordt het pictogram Chromecast rood.
  6. Om de uitzending te stoppen, drukt u op het pictogram  en kiest u Verbinding verbreken.