×
×

Suits

Suits

Altijd al van mening geweest dat er een topadvocaat aan jou verloren is gegaan? Dan zal Suits je zeker kunnen bekoren. Centraal staan de verwikkelingen in het advocatenkantoor Pearson Hardman. Daar verandert alles wanneer de geniale maar ‘afgeschreven’ Mike Ross (Patrick J. Adams) komt solliciteren. Hij heeft geen rechtendiploma, maar succesvol bedrijfsjurist Harvey Specter (Gabriel Macht) is danig onder de indruk dat hij hem tóch aanneemt. En dat blijkt een gouden zet …

Netflix


IMDb-rating
8,7/10

Taal
Engels

Duur
44 min.

Genre
Drama, Komedie

Seizoenen
5

Doelgroep
 Volwassenen


Vreemde eend in de bijt

Suits is niet zomaar een advocatenserie. Mike Ross heeft namelijk geen rechtendiploma van Harvard, zoals zijn collega’s in het advocatenkantoor, en die originele invalshoek geeft de reeks de nodige schwung. Mike en zijn mentor Harvey Spector zijn twee handen op één buik, maar hun band is vaak onderhevig aan turbulentie. Zal Mike zijn mannetje kunnen staan in de advocatenjungle? En komt zijn niet-zo-onbesproken verleden bovendrijven?

Suits

Pittige dialogen

Een talentvolle advocaat heeft niet alleen een olifantengeheugen, maar is ook bijzonder welbespraakt. En dat hebben de makers van deze serie goed begrepen. Suits is – om het in eloquente termen uit de drukken – een lust voor het oor. De dialogen zijn pittig en vindingrijk, de non-verbale communicatie veelzeggend. De sterke acteerprestaties maken van deze serie een topper, die drama combineert met subtiele humor.

Suits

Back to basics

Suits keert terug naar de basis van het advocatenbestaan: een goede advocaat toont een grote betrokkenheid en doet er met zijn branie en intelligentie alles aan om zijn cliënt te helpen. En laat dat nu het grote talent zijn van Mike. Harvey beseft dit maar al te goed en veilt dankzij Mikes aanwezigheid de scherpe kantjes van zijn eigen koele karakter.

Suits

Trailer

Seizoenen

Suits

Seizoen 2

Daniel Hardman keert terug naar het advocatenkantoor waar hij was verdreven na problemen door chantage en gesjoemel. Bij zijn terugkeer doet hij er alles aan om het personeel voor hem te winnen, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot. Er ontspint zich een scherpe machtsstrijd, die iedereen op het advocatenkantoor in de ban houdt.

Suits

Seizoen 3

In het derde seizoen van Suits staan intriges – wat anders? – opnieuw centraal. En die spelen zich af op verscheidene niveaus. Zo zijn er de liefdesperikelen van Mike, een interne machtsstrijd op het kantoor, en Suits zou Suits niet zijn mocht ook het fraudethema niet komen bovendrijven …

Suits
 

Seizoen 4

Belangenvermenging, gesjoemel en andere duistere praktijken: dat zijn de belangrijkste ingrediënten in het vierde seizoen van deze topserie. Mike is opnieuw een spilfiguur, maar ook andere personages worden meegesleurd in een onstopbare carrousel van machtsspelletjes  en tegenstrijdige belangen.

Cast

Suits
Rick Hoffman
Louis Litt

Suits
Sarah Rafferty
Donna Paulsen

Suits
Gina Torres
Jessica Pearson

Suits
Gabriel Macht
Harvey Specter

Suits
Patrick J. Adams
Mike Ross

Suits
Meghan Markle
Rachel Zane

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar