×
×

Peppa Pig

Peppa Pig

Topentertainment voor de allerkleinsten: ook dat is Netflix. Op Proximus TV kunnen nieuwsgierige bengels kennismaken met Peppa Pig, een vrouwelijk varkentje dat zich graag amuseert met haar vriendjes. En dat zijn er heel wat: de geitjes, de vossen, de olifanten, de wolven, de kangoeroes, om er maar enkele te noemen. Eigenlijk verschilt Peppa’s leven niet zo erg met dat van de gemiddelde vierjarige, en dat maakt deze animatiereeks natuurlijk heerlijk herkenbaar.

Netflix


Genre
Animatiereeks

Taal
Nederlands, Frans

Duur
5 min.

Doelgroep
Kleuters


Warm gezien

Peppa Pig doet niets liever dan spelen, zwemmen, fietsen en op bezoek gaan bij haar grootouders: Grandpa Pig en Granny Pig. Maar ook Uncle en Auntie Pig en haar neefjes en nichtjes vereert Peppa maar wat graag met een verrassingsbezoekje. En uiteraard is het altijd weer gezellig thuiskomen in het warme gezin Pig. Kortom, in Peppa’s wereld zijn er elke dag wel meerdere redenen om vrolijk te zijn.

Peppa Pig

Herken de dieren!

En zo hoort het natuurlijk ook in een animatiereeks voor kleuters. Het roze varkentje en haar vriendjes vormen niet alleen een herkenbaar baken in hun fantasiewereld, ze helpen je kinderen ook om de verschillende diersoorten te herkennen. De herkenbaarheid en de educatieve waarde van Peppa Pig werpen dan ook hun vruchten af: de reeks wordt in niet minder dan 180 landen vertoond. En nu dus ook bij ons!

Peppa Pig

Speciale aanbieding

Goesting in originele series en films?

Kijk Netflix, nu als TV-bundel met Tuttimus!

Stel je Tuttimus samen

Ontdek meer op Netflix

Activeer Netflix op je Proximus TV

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: