Flex

Kom je in aanmerking voor fiber en/of voor Flex-promoties? Identificeer je

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Stel je pack samen zoals jij het wil

Het modulaire pack voor de familie

Vanaf  € 74,99/maand

Vanaf  € 59,99/maand gedurende 3 maanden

Promo

Kies jouw cadeau: laptop of Smart TV voor € 99 of een korting op je pack!
PS5: Uitverkocht

Maak je keuze

Meer info over de toestellenNieuw venster

Waarom kiezen voor Flex?

 • Onbeperkt surfen overal in huis
 • Toegang tot je tv content op al je schermen
 • Extra mobiel abonnement vanaf €9/maand
 • Cadeau naar keuze
Stel je pack samen

Of kies één van onze populaire combinaties:

Meer info over de toestellenNieuw venster

Een geldig ID-document of itsme-account is vereist om je bestelling voort te zetten.

Vanaf 1 december 2021 en 1 januari 2022 veranderen de tarieven voor .

Wil je graag een cadeau (tv, laptop of game console) bij je Flex? Kies dan voor een Flex-pack met minimum één mobiel abonnement.

Vragen over Flex?

Neen, die is volledig gratis! De installatie en de activering zijn inbegrepen: een besparing van € 59!

Je kan zelf de datum van de installatie kiezen tijdens de productconfiguratie. De installatiedatum hangt af van jouw gekozen producten, de producten die je al hebt en de beschikbaarheid van onze medewerkers. Reken gemiddeld wel op een wachttijd van ongeveer 14 kalenderdagen.
Meer info over de installatie van je internet en tvNieuw venster

Voor de casual smartphone gebruiker raden wij het abonnement Mobile Flex met 5 GB aan.
Je hebt meer dan genoeg data om te surfen op het web en sociale media. Surf je elke dag en stream je vaak muziek (Spotify) en video’s over 4G/5G, dan zijn één van onze 2 Unlimited-abonnementen misschien iets voor jou!

Met TV Replay ga je tot 36 uur terug in je tv-gids om reeds uitgezonden tv-programma's met het icoontje  te bekijken
Je kan kiezen:

 • TV Replay (gratis): bekijk of herbekijk reeds uitgezonden programma's.
 • TV Replay+ (betalend): bekijk of herbekijk reeds uitgezonden programma's en spoel snel vooruit in het programma dat je bekijkt.

Meer infoNieuw venster

Mobiel
Zo veel jullie willen

Een mobiel abonnement voor ieder gezinslid

 • Kies zelf de hoeveelheid data die je nodig hebt
 • Bellen en sms’en is onbeperkt
 
Multi-mobile voordeel

Voeg al een extra abonnement toe vanaf 9/maand

Altijd verbonden, zonder extra kosten

Wanneer je databundel op is, surf je zorgeloos verder met verlaagde snelheid voor de rest van de maand

TV & Entertainment
Zo leuk jullie willen

Pickx, TV op jouw manier

Nieuw: Proximus Android TV Box

Al je favoriete apps op je tv, een geïntegreerde Chromecast, stembediening…

TV Android Decoder

My e-Press

Onbeperkt toegang tot Het Laatste Nieuws Digitaal of Le Soir

my e-press

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx Mix

Series, films, muziek, tekenfilms en documentaires

Time - BBC First © BBC Studios

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx All Stars

Netflix, Disney+, extra zenders & een op aanvraag catalogus met massa’s films & series.

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Netflix

Ontdek de originele series en films van Netflix altijd en overal!

Red Notice - Kijk nu op Netflix

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx Sports

De beste Belgische en internationale sportcompetities

In sport kan alles

Kies zelf de tv content die het best bij je past

Pickx+

Fictie, sport, passie: altijd je sterkste emoties op je exclusieve tv-zender.

Een thuis-ervaring
Zo slim jullie willen

Onbeperkt internet

Surf onbeperkt en stabiel en ultrasnel tot in jouw favoriete hoekje in huis, dankzij de slimme WifiNieuw venster

Onbeperkt bellen

Naar vaste lijnen + 1000 min/maand naar gsm's in België 24/7

Family life Premium

Een leuke en interactieve appNieuw venster, die je dagelijkse leven vereenvoudigt mét “meal planner” en een functie om te zien waar je kinderen zich bevinden

Wil je je eigen pack samenstellen ?

Stel je eigen pack samen

Ontdek ons aanbod voor jongeren

 • Mobiel abonnement met 
  40 GB voor apps
 • Internet thuis
 • TV via Android TV Box of Apple TV
 • Cloud gaming als cadeau

Web Promo: van 15/11 t.e.m. 02/01/2022, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Flex Netflix kiest. Maandelijkse korting van maximaal €38,5/maand gedurende de eerste 3 maanden, afhankelijk van de samenstelling van het pack door de klant. Nadien betaal je de gewone prijs. Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

Gezamenlijk aanbod: van 15/11 t.e.m. 02/01/2022, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Flex met een mobiel abonnement kiest. Contract van onbepaalde duur. Bij beëindiging binnen de 24 maanden is een restwaarde verschuldigd voor het toestel overeenkomstig de aflossingstabel in het contract. Zolang de voorraad strekt. Niet compatibel met andere promoties, uitgezonderd de gecombineerde aanbieding van een smartphone, gsm-abonnement en DataPhone-optie. Betaling abonnement via domiciliëring. Betaling toestel met bankkaart. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Black Friday actie: geldig van 23/11 t.e.m. 29/11/2021. Cashback van de LG Smart TV of de Microsoft Surface Laptop Go. Actie- en registratie voorwaarden op proximus.myactions.eu.

Netflix: algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuse. Hoe activeer je Netflix? www.proximus.be/iwantnetflix.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 03/08/2020 tot 31/01/2022 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

Mobiele telefonie

Onbeperkt gebruik: alleen voor normaal en persoonlijk gebruikconform de algemene voorwaarden van Proximus.

Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobile Flex
Unlimited S
Unlimited tot 200 Mbps

De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.

5G: Het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden in België en vereist een 5G-compatibel toestel. Meer info: www.proximus.be/5G.

Onbeperkt gebruik: De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 100 GB/maand.

Internet (data):  Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via MyProximus of door contact op te nemen met de klantendienst.

Gratis mobiele oproepen en sms’en :

 • In België en onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.)De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde. Goed om te weten: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen.

* EU = Landen van de Europese Unie + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.
 

TV & entertainment

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv

Pickx app voor TV-klanten met een MyProximus-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers. 
De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.be met een MyProximus account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.
Indien de klant een mobiel abonnement heeft, is er een extra mobiel data volume van 5 GB voorzien voor de Proximus Pickx app. Indien de klant de limiet bereikt heeft van zijn mobiele data bundel, zal de verlaagde surfsnelheid ook gelden voor de mobiele data van de Pickx app.

My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Flex nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

Tv-optie: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht.

Netflix: Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de TV Box een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse. Kies je voor Netflix als tv-bundel, verhoogt de prijs van het pack met tv bundel met € 2,5 per maand. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen (€ 4,5 meer/maand). Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Disney+: Proximus voegt maximaal 12 maanden toegang tot Disney+ toe aan de All Stars en All Stars & Sports tv-opties. De toegang is geldig voor zowel bestaande als nieuwe Pickx All Stars of Pickx All Stars & Sports abonnementen tussen 15/09/2020 en 14/09/2021. Het voordeel eindigt 12 maanden na het activeren van het Disney+ account of bij annulering van de tv-optie Pickx All Stars of Pickx All Stars & Sports.

De aanvraag moet vervolledigd worden op www.disneyplus.be.

1 inschrijving per klant. Toegang tot Disney+ onder voorbehoud van activering van een account bij Disney+ door de klant. Het aanbod kan niet worden gebruikt op een bestaand Disney+ account. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs (momenteel € 6,99/maand).

Om te genieten van Disney+ inhoud via uw Proximus-TV Box (in de sectie recommended apps van het menu) , moet u over een Android TV Box beschikken. Meer info hier!

TV Replay:  TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Flex-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay
 

Vast internet

Onbeperkt internetvolume: persoonlijk en normaal gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van de technologie, de computerinstallatie en de interne bekabeling en in uitzondelijke gevallen, van het algemene gebruik. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op een Wi-Fi Booster in zijn Flex-pack (met vaste lijn). Gebruik in België. 1 per klant op aanvraag of op initiatief van de technieker.
 

Vaste telefonie

Onbeperkt bellen: alleen voor normaal en persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.

Onbeperkt bellen nationaal: onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn naar nationale vaste lijnen (spraaktelefonie) de klok rond. 1.000 belminuten voor oproepen vanaf de vaste lijn (spraaktelefonie) naar alle mobiele nummers in België tijdens piek-en daluren, na deze 1.000 belminuten belt de klant aan voorkeurtarieven. Opgelet: condities niet van toepassing op de speciale nummers (070, 077, 09xx, 1xxx) en de internetnummers.

Optie “free calls international”: 2000 minuten/maand gratis bellen tijdens de daluren (tussen 17u en 8u) en tijdens het weekend, voor de internationale oproepen met uw vaste lijn naar vaste en mobiele lijnen (uitgezonderd mobiele nummers in Marokko en Turkije) van de volgende bestemmingen: Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, San-Marino en Zwitserland, Verenigde Staten, Canada en vaste lijnen in Marokko en Turkije, vanaf het oproepnummer dat de klant heeft opgegeven bij de intekening, met uitsluiting van de 64k-dataverbindingen op ISDN-lijnen, speciale en premium nummers (niet geografische nummers zoals 070x, 09xx, 1xxx enz.) Bekijk de tarieven buiten de bundel via deze prijslijst. Maximaal 1 optie per klant. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken.

Oproepen naar alle andere landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor alle Flex-klanten.