Enterprise Pack Together

Het pack aangepast aan uw kmo

Promo

Gratis installatie t.w.v. 159

Stel uw pack samen
Stel uw pack samen
Go

Combineer internet, vaste lijn en mobiel

Internet

Ultrasnel en stabiel internet met een downloadsnelheid tot 1 Gbps met fiber. Onbeperkt internet. Controleer of fiber voor u beschikbaar is.

Vaste lijn

Vaste telefonie met VoIP op locatie of in de cloud met een callcenter. Krijg IT-ondersteuning voor de configuratie.

Mobiel 5G

Flexibele plannen met 5G. Tot 50 GB data, onbeperkt bellen en sms'en.

Waarom kiezen voor Enterprise Pack Together?

Een superieure internetervaring

Efficiënt samenwerken dankzij ons fiber en 5G-netwerk. Een ultrasnelle en stabiele verbinding nu ook in elke hoek van uw bedrijf met Wi-Fi 6.

Een flexibele oplossing die met u meegroeit

Pas uw pakket op elk moment aan volgens uw zakelijke behoeften.

Premium diensten

Mobiele back-up. Reparatie-interventies op dezelfde dag. 24/7 bijstand. Alles wat u nodig heeft om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Geavanceerde beveiligingsopties

Beveiligde toegang tot uw bedrijfsgegevens op al uw apparaten.

Ons netwerk verwelkomt al uw grootse business-ideeën

Proximus rolt fiber en 5G voor zelfstandigen, kmo's en bedrijven verder uit. Dit netwerk is klaar voor de toekomst en verwelkomt al uw grootse business-ideeën. Benieuwd hoe fiber en 5G ook uw zaak kunnen boosten?

Wat onze klanten over ons vertellen

Inne Helsen - Musica Impulscentrum voor Muziek

"Het belang van goede communicatie ligt vooral in het feit dat alle collega's goed bereikbaar zijn en ook gemakkelijk kunnen communiceren, waar ze ook zijn."

Stefania Cappiello - Proximus

"Het modulaire pakket kan worden uitgebreid naargelang de behoeften van de klant. Een ander voordeel is dat het ideaal is om de nieuwe trend van hybride werken te ondersteunen. Men kan immers naadloos schakelen tussen vaste en mobiele telefonie en zo steeds bereikbaar blijven."

Optionele diensten in uw Enterprise Pack Together

Mobiele back-up

Netwerkstoring? Blijf bereikbaar. Mobile Backup schakelt uw internetverkeer automatisch over naar het mobiele netwerk wanneer uw vaste lijn niet beschikbaar is.

Mobile Backup blijft permanent actief op uw lijn en neemt het verkeer over in geval van een storing.

  • Geen manipulatie: de omschakeling gebeurt onmiddellijk en automatisch.
  • Geen onderbreking van het internetverkeer. Uw internettoepassingen blijven beschikbaar, zelfs tijdens de omschakeling. U behoudt uw IP-adres gedurende de hele back-up periode.
  • De gegevensoverdracht via het mobiele netwerk is gratis en onbeperkt tijdens de uitval, hoe lang die ook duurt.
  • U hoeft niet te investeren in een tweede vaste internetlijn als back-up.

Meerdere IP-adressen

Als u meerdere servers heeft of om op afstand toegang te krijgen tot de gegevens op uw apparaten.

Als u meerdere servers hebt, bijvoorbeeld voor uw website, e-mail of bewakingscamera's, en als u die gegevens op afstand wilt benaderen, hebt u meerdere IP-adressen nodig.

Internet Security

Bescherm al uw apparaten (smartphone, laptop, tablet en pc) met Norton Internet Security tegen virussen, spam, phishing en malware.

Bescherming wordt geboden wanneer een beveiligingstoepassing is geïnstalleerd en geactiveerd op elk van de apparaten die u wilt beschermen.

Advanced mobile security

Bescherm de mobiele apparaten van uw werknemers met Mobile Threat Defense.

Dit is een geavanceerde beveiligingsoptie die de mobiele apparaten (smartphone of tablet) beschermt tegen verschillende soorten bedreigingen (phishing, apparaat, netwerk of applicatie gerelateerd).

Internationaal bellen

Bellen je werkemers buiten de EU?

Kies de optie Internationaal bellen bij een abonnement Mobiel L- om te profiteren van zeer voordelige tarieven.

Lijst van topbestemmingen

Hulp nodig?

Onze lokale Proximus Enterprise-partners adviseren u bij de selectie van uw pack, in functie van uw bedrijfsbehoeften en budget.

Hebt u advies nodig?

Any more questions?

Enterprise Pack Together is een pack op maat voor kmo's met meer dan 10 werknemers. Het combineert internet, vaste en mobiele telefonie. Internet en ten minste één van de telefonie-opties zijn altijd inbegrepen. Opties voor telewerken, bedrijfscontinuïteit in geval van netwerkstoring en bescherming van mobiele apparatuur kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf.

U combineert al uw telecommunicatiebehoeften in één pack om uw kmo de middelen te geven die uw medewerkers nodig hebben om efficiënt te werken. U bent altijd bereikbaar voor uw klanten, ongeacht het communicatiekanaal van hun voorkeur. U heeft één operator, één contract te beheren en een overzicht van al uw kosten.  U profiteert van persoonlijke ondersteuning door onze professionele partners.

De looptijd van contracten voor bedrijven met meer dan 10 werknemers is 24 maanden. In geval van contractbreuk worden opzeggingskosten in rekening gebracht.

Het bijzondere van Enterprise Pack Together is de flexibiliteit. Gedurende de looptijd van het contract kunnen de onderdelen van het pack worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw kmo. Heeft u hulp nodig om uw pack aan te passen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulierNieuw venster. Een van onze lokale partners zal contact met u opnemen om u te begeleiden.

Onze professionele partners zijn er om u te begeleiden. Stel uw pakket online samen of laat ons uw gegevens na via ons contactformulierNieuw venster. Een van onze lokale partners zal contact met u opnemen om u te helpen de elementen van uw Enterprise Pack Together te kiezen die het meest geschikt zijn voor uw kmo.

Nee. De installatiekosten voor uw Enterprise Pack Together t.w.v. € 159 excl. btw zijn gratis. Of u nu een bestaande Proximus-klant bent of een nieuwe, onze professionele partners zorgen voor alles, van het beheer van uw dossier tot de installatie.

Business Flex

Uw bedrijf telt minder dan 10 werknemers?