Enterprise Pack Together

Promotie geldig van 25/03 tot 31/05. Maandelijkse korting tot €143/maand per abonnement voor de eerste 2 maanden voor elke nieuwe internetabonnee die een Enterprise Pack Together aanschaft. Promotie geldig op alle Enterprise Pack Together, met Fiber of kopertechnologie. Niet geldig in combinatie met andere promoties.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijsten & Tarieven zijn van toepassing. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Mobiele telefonie

Geldig in België en tijdens roaming in de EU-zone (van België naar België en van de EU-zone naar de EU-zone en België), met uitzondering van servicenummers met toegevoegde waarde (bijv. speciale nummers, diensten van derden). Dataverbruik wordt berekend per 1 KB. Niet-gebruikte MB’s in het pakket worden niet meegenomen naar de volgende maand.

Network access 5G included Optimal Max 5G speed Estimated Max 5G speed
Together Mobile S Yes 200 Mbps 200 Mbps
Together Mobile Smart Yes 500 Mbps 420 Mbps
Together Mobile Comfort Yes 500 Mbps 420 Mbps
Together Mobile L Yes 1000 Mbps 420 Mbps

5G: het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in de gedekte gebieden en is afhankelijk van een compatibel apparaat en een abonnement. De “geschatte maximale snelheid” is de snelheid die gebruikers op verschillende locaties binnen het dekkingsgebied realistisch kunnen verwachten. Deze maximale waarde is gebaseerd op metingen die over het hele nationale grondgebied zijn uitgevoerd en kan variëren afhankelijk van de prestaties van het apparaat en uw locatie tijdens het gebruik van de service. Aangezien 5G nog in uitrol is, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens. De “optimale maximale snelheid” is de snelheid die onder ideale gebruiksomstandigheden kan worden bereikt. De snelheid kan variëren afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het apparaat en uw locatie tijdens het gebruik van de service. Meer informatie vindt u op Proximus 5G en Proximus Internet Policy.

Normaal en persoonlijk gebruik van de dienst door de klant is onbeperkt. De dienst is afhankelijk van persoonlijk, niet-abusief gebruik als een zorgvuldig en redelijk persoon. Binnen het kader van onbeperkte aanbiedingen, in België en binnen de EU-zone, behoudt Proximus zich het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten in geval van gebruik dat 10.000 SMS-berichten per maand of 500 SMS-berichten per dag overschrijdt, of wanneer SMS-berichten naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand worden verzonden, of in het geval van regelmatige oproepen die 6 uur per dag en/of 30 uur per week overschrijden. Wat betreft onbeperkt mobiel datagebruik, is dit onderworpen aan een redelijk gebruik beleid.

Hier zijn de specificaties voor de Together Mobile abonnementen:

Together Mobile S: 7 GB per maand voor surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 200 Mbps in België en de Europese Unie. Na 7 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 256 Kbps) zonder extra kosten.

Together Mobile Smart: 30 GB per maand voor surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 500 Mbps in België en de Europese Unie. Na 30 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 256 Kbps) zonder extra kosten.

Together Mobile Comfort: 75 GB per maand voor surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 500 Mbps in België en de Europese Unie. Na 75 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 256 Kbps) zonder extra kosten.

Together Mobile L: Onbeperkte data (300 GB mobiele data) per maand, onbeperkte oproepen en SMS in België, en 250 minuten bellen naar de EU-zone. Met Mobile L is een ‘internationale oproepen’-optie beschikbaar voor een extra €5 per maand. Deze optie biedt toegang tot 100 minuten bellen vanuit België naar een reeks Topbestemmingen. Na 300 GB blijft surfen mogelijk tegen een verlaagde snelheid (maximaal 512 Kbps).

Internet mobiel (data): Klanten die op lage snelheid surfen en willen blijven surfen op maximale snelheid, kunnen een data boost-optie aanschaffen via MyProximus Enterprise of door contact op te nemen met de klantenservice.

Bizz Internet Guarantee of Mobile Back-up: Om van deze extra garantie te profiteren, moet u een internetabonnement hebben. De werking van het product is afhankelijk van de dekking van het mobiele netwerk en de locatie in het gebouw. Voor nieuwe internetklanten met een Pack Together is de installatie gratis. Bizz Internet Guarantee is niet compatibel met vaste IP en Fiber.

Wil je alles weten over Enterprise Pack Together? Ontdek alle antwoorden op jouw vragen over dit pack voor bedrijven!

Nieuwsgierig naar wat Enterprise Pack Together is?

Enterprise Pack Together is een speciale pack voor kleine en middelgrote bedrijven in België. De pack bevat internet, mobiele abonnementen met 5G en Cloud of On-Site Telefonie. Je kunt ook extra diensten kiezen zoals Mobiele back-up, Meerdere IP-adressen, Internet Security, Advanced mobile security, Internationaal bellen.

Hoe koop je een Enterprise Pack Together?

Je kan jouw Enterprise Pack Together kopen door het contactformulier in te vullen. Een lokale Proximus Business Partner neemt dan contact met je op voor persoonlijk advies en een aanbod op maat. Je kan ook eerst zelf jouw pack samenstellen en daarna het contactformulier invullen om te vragen of een lokale Proximus Business Partner contact met je opneemt.

Waarom Enterprise Pack Together?

Enterprise Together biedt kleine en middelgrote bedrijven een uitstekende internetervaring dankzij fiber, 5G en Wi-Fi 6. Het pack is flexibel en geeft je de mogelijkheid om je pack eenvoudig aan te passen aan de grootte van jouw bedrijf.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar