Public Wi-Fi

Surf waar en wanneer je wilt!

Schakel automatisch tussen mobiel internet en gratis wifi

1 - Installeer de Proximus+ app op je smartphone of tablet

2 - Klik op “Producten”, onderaan klik door om Public Wi-Fi te activeren

3 - Geen login nodig, je toestel verbindt zich automatish

3 - Geen login nodig, je toestel verbindt zich automatish

4 - Geniet van de Public Wi-Fi ervaring: schakel automatisch tussen mobile internet and gratis wifi

4 - Geniet van de Public Wi-Fi ervaring: schakel automatisch tussen mobile internet and gratis wifi

Hulp nodig?

Je kunt helaas geen gebruik maken van de Public Wi-Fi ervaring.

Geen toegang tot Public Wi-Fi?

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

 • Om gratis gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspots moet je internet-klant zijn met:
  • een beveiligde b-box2- of b-box3-modem waarbij wifi geactiveerd is. Heb je een andere modem? Dan kan je gebruik maken van de hotspots, maar kan je zelf je modem nog niet delen.
  • een beveiligde internetverbinding. Je netwerk beveiligen met een wachtwoord.
  • 1 login per Internet-abonnement.
 • Heb je een gsm-abonnement in je pack met internet? Dan geniet je van een optimale ervaring dankzij Public Wi-Fi. Per gsm-abonnement in je pack krijg je een extra toegang. Public Wi-Fi activeren kan met 1 klik via de Proximus+ app.
 • Het volume dat je verbruikt via deze wifi-hotspots in binnen- of buitenland wordt afgetrokken van jouw maandelijks internetverbruik. In geval van overschrijding wordt de verbinding niet verbroken maar verlaagt Proximus de snelheid naar 128kbps.
 • Deactiveren: als je niet wenst dat jouw modem een wifi-hotspot wordt voor andere gebruikers kan je gratis naar 0800 20 640 bellen om de dienst te deactiveren. Je kunt dan niet langer gebruik maken van alle andere wifi-hotspots. Je kunt op elk moment gratis de dienst opnieuw activeren. Volg hiervoor de procedure zoals beschreven in de categorie "Heb je de Wi-Fi Hotspot functie gedeactiveerd?"
 • Het aantal bezoekers via jouw Wi-Fi hotspot evenals hun verbruik wordt beperkt door Proximus. Er is dus geen merkbare impact op de kwaliteit van je privéverbinding. De tv-kwaliteit is eveneens gegarandeerd omdat dit signaal altijd voorrang heeft. Elke persoon die via jouw beveiligde hotspot surft, is zelf verantwoordelijk voor zijn daden. Je bent dus in geen geval aansprakelijk voor een ongeoorloofd gebruik van andere personen via jouw modem - indien die modem beveiligd is.
 • Slaag je er niet in om jouw modem te delen met andere gebruikers? Mogelijk beschik je niet over de gepaste technologie. Wie via ADSL surft kan zijn modem voorlopig niet delen. Je kan wel gebruik maken van alle andere wifi-hotspots nadat je een login aangemaakt hebt.

Algemene voorwaarden Public Wi-Fi

Hulp nodig?