Amazon Prime Video nu beschikbaar op Proximus Pickx

Gepubliceerd op 11/05/2021 in Showtime!

Goed nieuws voor film- en serieverslaafden! Heb je de nieuwste Proximus Android TV Box en een abonnement op Amazon Prime Video? Dan kan je het exclusieve aanbod van de streamingdienst bekijken.

Amazon Prime Video nu beschikbaar op Proximus Pickx

In samenwerking met Amazon Prime Video

Proximus en Amazon Prime Video slaan de handen in elkaar om je een gebruiksvriendelijke en exclusieve ervaring aan te bieden. De Amazon Prime Video-app is nu beschikbaar op de nieuwste Proximus Android TV Box. Je krijgt in enkele klikken toegang tot de Amazon Prime Video-catalogus als je zowel een Amazon Prime-abonnement als de Android TV Box hebt.

Duizenden films en series

Naast het aanbod van Netflix en Disney+ (al beschikbaar voor Proximus Pickx-klanten met een abonnement), kunnen klanten nu ook vanuit hun luie zetel genieten van Amazon Originals en Exclusives en tal van andere producties.

Met toptitels als 'Tom Clancy's Without Remorse', 'Coming 2 America' (met de onweerstaanbare Eddie Murphy), 'Borat, Subsequent Moviefilm' (met de getalenteerde Sacha Baron Cohen) en ‘De Oost’ (de eerste Nederlandse film beschikbaar op Amazon Prime Video) biedt de streamingdienst voor elk wat wils.

Bingewatchers worden niet aan hun lot overgelaten, want Amazon Prime Video biedt een breed scala aan series. Van de uchronie 'The Man in the High Castle' (geproduceerd door de enige echte Ridley Scott) en de fantasyserie 'Carnival Row' (met Orlando Bloom en Cara Delevingne in de hoofdrollen) tot het drama 'The Wilds'.

Meer weten over hoe je toegang krijgt tot Amazon Prime Video op jouw Android TV Box? Bekijk dan onze FAQ.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen